- 2,294
- 856
- 113
moral bozmak yok yola devam
Amacımızda o zaten dost 2 adım atıp ulaşmak isterizHer adım farklı şahsi fikrim bu gelen yeni adım neyse herkes faydalansın
Bana çıkarsa bende 4 kişiyi görürüm şimdiden diyorum roll hakkı bana geçerse 4 kişiye 500Amacımızda o zaten dost 2 adım atıp ulaşmak isteriz
Aslında attığı kupon gelirse niye 2 kişiye rol yaptırıyor ki zaten rol takip ediyoruz bide secilmeyince bı daha takip edecez onun yerine buradakilere atacağı roll parasını dağıtırsa iyi olur fikrimce
Kısaca şimdiden belli olsa rolculer daha iyi olurduAslında attığı kupon gelirse niye 2 kişiye rol yaptırıyor ki zaten rol takip ediyoruz bide secilmeyince bı daha takip edecez onun yerine buradakilere atacağı roll parasını dağıtırsa iyi olur fikrimce
Bekle de bahsi gelsin önceKısaca şimdiden belli olsa rolculer daha iyi olurdu
Reis sende darlamasan mı be adamı olabilecek şeylerroll yapmak zorunda değilsin zaten modlar öyle demişti
yok vallahi darlamak degil , geçen konu açtılar , roll parası vermeyin , şans parası verin dedilerReis sende darlamasan mı be adamı olabilecek şeyler
Roll olacağının garantisi yok zaten adamın kuponları varmış kazansın gelecek birazdanKısaca şimdiden belli olsa rolculer daha iyi olurdu
Adamı alıntılamazsan bence daha iyi şansla rolle alakası yokyok vallahi darlamak degil , geçen konu açtılar , roll parası vermeyin , şans parası verin dediler
Seni 1-2 haftadır görüyorum hep aynı terane sıkmaya başladıAdamı alıntılamazsan bence daha iyi şansla rolle alakası yok
Az önce bana beni alıntılama dedi şimdi o yaptı ama ben demiyecsmAdamı alıntılamazsan bence daha iyi şansla rolle alakası yok
Yav bunlar gülbozu görmemiş daha😂😂Az önce bana beni alıntılama dedi şimdi o yaptı ama ben demiyecsm
Tövbe de gelir şimdi 😁Yav bunlar gülbozu görmemiş daha😂😂