- 141
- 112
- 43
3. Periyot alt 38.5 bankoların bankosu
30 u bile görmeyecekler
30 u bile görmeyecekler
Aynen devam doğrusuda budemek 3. çeyrekte üst alacaz mecbur
gardasim muneccinmisin3. Periyot alt 38.5 bankoların bankosu
30 u bile görmeyecekler
Alt başkan 28-29 çıkacak 3. Periyot en fazla üst alma sakındemek 3. çeyrekte üst alacaz mecbur
Vay aw parayı bulan değişiyordemek 3. çeyrekte üst alacaz mecbur
naroibi yakından takip ediyorum 3.çeyrek fena oynar tek başına 30 atar depe gerek yok3. Periyot alt 38.5 bankoların bankosu
30 u bile görmeyecekler
Şike manipülasyon uzmanıyımgardasim muneccinmisin
6 dakka varken 30 bile gelmez diyorduk 40 attilar bildiğini yapnaroibi yakından takip ediyorum 3.çeyrek fena oynar tek başına 30 atar depe gerek yok
O zaman karışmayım, maçta bi kurgu yoksa düşğndüğün gibi olur umarımnaroibi yakından takip ediyorum 3.çeyrek fena oynar tek başına 30 atar depe gerek yok
neremiz değişti mk arkadamı yiyoz parayı varsa roll açıyoruz dostlarla paylaşıyoruz.Vay aw parayı bulan değişiyor
Allah ıslah etsinneremiz değişti mk arkadamı yiyoz parayı varsa roll açıyoruz dostlarla paylaşıyoruz.
kac kacuzun zamandır cyber domalmadık. aklımdan çık şu düşünce
yapma yapmauzun zamandır cyber domalmadık. aklımdan çık şu düşünce
Devre arası iyi gider 😀uzun zamandır cyber domalmadık. aklımdan çık şu düşünce
Kankacım senin bunu demen de ayrı bir komik yani, burda en çok arkada takılan adam sensin oysaVay aw parayı bulan değişiyor
Mis gibi batmalık brazil u22 varuzun zamandır cyber domalmadık. aklımdan çık şu düşünce
Ben derim bunu sen bana bakma kankaKankacım senin bunu demen de ayrı bir komik yani, burda en çok arkada takılan adam sensin oysa
Bak karışmayım diyorum da 3. Periyot alta baş kapat ekranıuzun zamandır cyber domalmadık. aklımdan çık şu düşünce