- 12,514
- 2,488
- 113
Mesela benTesekkurler dost. Rol acacagim Ben direkt ins basarili olup ulasmaya calisirim buradakilerden alamayan birisine de
Mesela benTesekkurler dost. Rol acacagim Ben direkt ins basarili olup ulasmaya calisirim buradakilerden alamayan birisine de
Haha merhaba brom. Valla bi süre etkinlik falan unuttuk eskisi gibi değilim. Değişmiş galiba bazı şeyler2018 tarihli üye olup hasar almayan ender kullanıcılardan birisi. Merhaba dost
Hikmet iyidirOlum bu Hikmetin değerini bilin bak vallahi diyorum.Kazandığı 9 bin para 4 kişiye destek atıyor özelden bana yazmış durumun yoksa sana destek vereyim diye.Böyle vefalı adamları yazın köşeye.Hiko gibi 2-3 kişi daha var en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese bol şanslar olsun
sanamı atıyoruz hikoyamı ibansenle 3 4 kisi daha vardır
ben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Epey varmış dostYok reis TRT yılbaşı özel programında açıklanır.
Bizde vardık ama olmadı yapacak bişey yoksenle 3 4 kisi daha vardır
roll açarsanız iyi olur bir kaç kisi daha nasiplenir ben de açarımTesekkurler dost. Rol acacagim Ben direkt ins basarili olup ulasmaya calisirim buradakilerden alamayan birisine de
Aynen öyle hikmet candırOlum bu Hikmetin değerini bilin bak vallahi diyorum.Kazandığı 9 bin para 4 kişiye destek atıyor özelden bana yazmış durumun yoksa sana destek vereyim diye.Böyle vefalı adamları yazın köşeye.Hiko gibi 2-3 kişi daha var en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese bol şanslar olsun
Saplakeben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Kesene bereketben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Kesene bereket amçaoğluben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Anladım dostum ben bayağı eskide kalmışım anlaşılanyok dost rollinge yapılmıyor
Biz ne değerler gördük be dost da hepsi yok oldu gitti. Yine de kesesine bereket büyüklük yaptı.Olum bu Hikmetin değerini bilin bak vallahi diyorum.Kazandığı 9 bin para 4 kişiye destek atıyor özelden bana yazmış durumun yoksa sana destek vereyim diye.Böyle vefalı adamları yazın köşeye.Hiko gibi 2-3 kişi daha var en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese bol şanslar olsun
Bende kazanamadim takip etmek istiyorum. Insallaah digerinde kazanabilirimTesekkurler dost. Rol acacagim Ben direkt ins basarili olup ulasmaya calisirim buradakilerden alamayan birisine de
Sana mı yazalım dost dm yi hikmete miroll açarsanız iyi olur bir kaç kisi daha nasiplenir ben de açarım
Nasıl ciğeri yanıyor şu an bir bilsen@Hakan170 yokmiiiii vıyyy
Saol dost Kesene bereketben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
8 senedir üyesin dost maşallah 🤣Anladım dostum ben bayağı eskide kalmışım anlaşılan![]()
Tesekkurler tekrardann tebrikler saglik olsunben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık