Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 3k Hedef 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Olum bu Hikmetin değerini bilin bak vallahi diyorum.Kazandığı 9 bin para 4 kişiye destek atıyor özelden bana yazmış durumun yoksa sana destek vereyim diye.Böyle vefalı adamları yazın köşeye.Hiko gibi 2-3 kişi daha var en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese bol şanslar olsun
Hikmet iyidir

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,577
9,108
113

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,075
7,870
113
Olum bu Hikmetin değerini bilin bak vallahi diyorum.Kazandığı 9 bin para 4 kişiye destek atıyor özelden bana yazmış durumun yoksa sana destek vereyim diye.Böyle vefalı adamları yazın köşeye.Hiko gibi 2-3 kişi daha var en kısa sürede görüşmek dileğiyle herkese bol şanslar olsun
Aynen öyle hikmet candır

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88,988
17,729
113
ben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Kesene bereket

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
ben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Kesene bereket amçaoğlu

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,825
20,153
113
Biz ne değerler gördük be dost da hepsi yok oldu gitti. Yine de kesesine bereket büyüklük yaptı.

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Tesekkurler tekrardann tebrikler saglik olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...