Kesene bereketben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Kesene bereketben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
kesene bereket dostben halile atacam o dağıtacak sizlere dostlar 250şer tl çekim gelince ulaşır size. alamayanlar kusura bakmasın şimdilik böyle. diğer rollerde öncelik tanırız diğerlerine. herkesin emeğine sağlık
Ciğer satışlarımız başlamıştırNasıl ciğeri yanıyor şu an bir bilsen
Bedava lazım satış yaparsan almazlar.Ciğer satışlarımız başlamıştır
Rolde aç knk sen yaparsınKesene bereket
uste para verirsen belki satis olurBedava lazım satış yaparsan almazlar.
Ooo a,s sen nerelerdesin yaSelamın aleyküm dostlar
Önden buyur kadir cepteki akrebi çıkar artıkuste para verirsen belki satis olur
Emmim iyidir ya Kemal dost .Önden buyur kadir cepteki akrebi çıkar artık
len valla 0 bende sorun cok bakma lak lak ettigimeÖnden buyur kadir ceptel akrebi çıkar artık
Bu ara firardık icra dosyası falan kapattım tekrar döndük sahalaraOoo a,s sen nerelerdesin ya
banaSana mı yazalım dost dm yi hikmete mi
park ediyormus😂😂@hkmtgnl yine tır sürüyor galiba . Amçaoğlum benim
Gözün aydın ozmn icralardan kurtuldun yani darısı bizim başımızaBu ara firardık icra dosyası falan kapattım tekrar döndük sahalara
Onun park etmesi uzun sürüyor 😁park ediyormus😂😂
2 forumda daha vardım ya moderatörlük yapmistim birinde. Sonra ceza falan yedik ara verdim bayağı.8 senedir üyesin dost maşallah 🤣