Kanka sovabet e at %30 freber al onuda 1 maça basçekim geldi nereye atayım vira 20 veriyor kayıp oraya gidem mmi. varmı güzel bildiğiniz hafta sonusu güxel olan
Kanka sovabet e at %30 freber al onuda 1 maça basçekim geldi nereye atayım vira 20 veriyor kayıp oraya gidem mmi. varmı güzel bildiğiniz hafta sonusu güxel olan
Betco da limit olmayana at yanlızçekim geldi nereye atayım vira 20 veriyor kayıp oraya gidem mmi. varmı güzel bildiğiniz hafta sonusu güxel olan
sova 2 li diye biliyom frebetiKanka sovabet e at %30 freber al onuda 1 maça bas
La bırak freebet işini vur geç 🥸😂sova 2 li diye biliyom frebeti
Sinan adamın dibidir, şurada kendi imkanlariyla roll yapip 12-13 kişiye ulaşan ikinci bir kişi görmedim ben.Bak bu arada 2 ay öncede sinan geldi oda sinin kabileden olmasın oda iyidir afrika Mozambiyalı
Al gene sallarsın ana para tek değilmi daha iyi ben olsam şuanki mantıkta onu yaparım frebeti salarsın anaparayı takip ederiz bizsova 2 li diye biliyom frebeti
İkiden fazlasını gördün çünkü. Yine 130ıq 🍀😂Sinan adamın dibidir, şurada kendi imkanlariyla roll yapip 12-13 kişiye ulaşan ikinci bir kişi görmedim ben.
Kombin sıkıntı agaAl gene sallarsın
1.5 den 2 li hako alırız herhalde onuKombin sıkıntı aga
Sinanım tek kusuru maymun profilli olması olabilirmiSinan adamın dibidir, şurada kendi imkanlariyla roll yapip 12-13 kişiye ulaşan ikinci bir kişi görmedim ben.
O zaman futbol olacak dimi1.5 den 2 li hako alırız herhalde onu
bırak sinanı sova güncel at ahahahaSinanım tek kusuru maymun profilli olması olabilirmi
Ana para kombin değilki bonus kombim burada önemli olan ana para zatenKombin sıkıntı aga
Sovabet.com yaz girerbırak sinanı sova güncel at ahahaha
HeAna para kombin değilki bonus kombim burada önemli olan ana para zaten
aynen 1 er gole alırız onu gelirse süper olur. kasa direk 5 olur zatenO zaman futbol olacak dimi
çekim geldi nereye atayım vira 20 veriyor kayıp oraya gidem mmi. varmı güzel bildiğiniz hafta sonusu güxel olan
Kayıp alamaz ama kanka hiç olma ihtimaline dair adam kayıp almak için çekip site değişti yaAl gene sallarsın ana para tek değilmi daha iyi ben olsam şuanki mantıkta onu yaparım frebeti salarsın anaparayı takip ederiz biz
O kadar kusur kadı kızındada olur kralSinanım tek kusuru maymun profilli olması olabilirmi