- 17,351
- 10,149
- 113
Yarı yarıyayız demi anlaştığımız gibiaynen 1 er gole alırız onu gelirse süper olur. kasa direk 5 olur zaten
Yarı yarıyayız demi anlaştığımız gibiaynen 1 er gole alırız onu gelirse süper olur. kasa direk 5 olur zaten
İyi olur o zamanaynen 1 er gole alırız onu gelirse süper olur. kasa direk 5 olur zaten
Bundada tam tersi düşün kayıp değil yatırım alcak aynı mantık sonuçta bonus gelirse zaten yürür ama önemli olan 1 adım ilerii ana parayla geçmesiKayıp alamaz ama kanka hiç olma ihtimaline dair adam kayıp almak için çekip site değişti ya
Çok tatlısın tanışalım mıBundada tam tersi düşün kayıp değil yatırım alcak aynı mantık sonuçta bonus gelirse zaten yürür ama önemli olan 1 adım ilerii ana parayla geçmesi
Ya bonusu şöyle 2 maç salla böyle garanti bişeylere gelirse iyi oluraynen 1 er gole alırız onu gelirse süper olur. kasa direk 5 olur zaten
Sen baba nedense ferdikadıoğlunu hatırlatıyorsınÇok tatlısın tanışalım mı
O kim aga fenerli bide tövbe de awSen baba nedense ferdikadıoğlunu hatırlatıyorsın
Neyse dembelecimO kim aga fenerli bide tövbe de aw
Ulan ne ferdisi ne dembelesi şu profilidemi görmüyosun kankaNeyse dembelecim
Sen buraya yeni üye değilsin eskilerden birisin 😂Ulan ne ferdisi ne dembelesi şu profilidemi görmüyosun kanka![]()
🙂Ulan ne ferdisi ne dembelesi şu profilidemi görmüyosun kanka![]()
Dostum baska bı forumdan geldim üye olurken kimlik mimlik istedi bu forum kimlik attık başka üyeliğim olsa onaylamazdilar heralde diye düşünüyorumSen buraya yeni üye değilsin eskilerden birisin 😂
Tabi efendim 🥸 onu bunu geçte öbür forumdan niye banlandın😂Dostum baska bı forumdan geldim üye olurken kimlik mimlik istedi bu forum kimlik attık başka üyeliğim olsa onaylamazdilar heralde diye düşünüyorum
Banlanmadimki yan sekmede orası açık şimdi ekra atcam başka Forum paylaştım diye ban yicem gelir gelmez adam eksiltmeyemi çalışıyon agaTabi efendim 🥸 onu bunu geçte öbür forumdan niye banlandın😂
Kanka böyle olunca genelde günün sonunda sahilde bedava oturuluyorsponsor yengeniz. akşam gezmesine para lazım. bol şanslar dostlarrr kazamız mübarek ola
Sen eskisin dost burada yemez 😂Banlanmadimki yan sekmede orası açık şimdi ekra atcam başka Forum paylaştım diye ban yicem gelir gelmez adam eksiltmeyemi çalışıyon aga![]()
Yenile sayfayı kanka bı iki kerela olum frebeti oynuyamıyorum çıkmıyor frebet seçeneği kafayı yedim onla uğraşıyom