- 22,305
- 27,824
- 113
Bana çıkmıyorBu aksam şl maclari var 20k kredi çekmeyi düşündüm vazgeçtim sen benim yerime çeksene dost puah
Bana çıkmıyorBu aksam şl maclari var 20k kredi çekmeyi düşündüm vazgeçtim sen benim yerime çeksene dost puah
Al al al sonra @Antep7575 le takılırsın forumdaSeni de aldım Kara listeye 😂😂😂
Valla ben kac gun önce ödeme yaptım suan 20k cekebiliyorum ama çekmicem 3 gune bi yerden para gelecek onu bekliyorum dostBana çıkmıyor
Gördük aksam listeyi 😂😂😂😂Sende kara listedesin artık cane, kardeşin düştü, bı kaldırayim demedin, haniko dudüko
2 mac bulamazsan bırak bu ısıValla ben kac gun önce ödeme yaptım suan 20k cekebiliyorum ama çekmicem 3 gune bi yerden para gelecek onu bekliyorum dost
Listeci bendim puhhaqGördük aksam listeyi 😂😂😂😂
Allah'tan korkun 160 k odmeme var 5 k kazanıp 8 kişiye dagitmisim ne yapayım daha borcu 170k ya çıkarıp mi dagitayimGördük aksam listeyi 😂😂😂😂
Yetmez canını verAllah'tan korkun 160 k odmeme var 5 k kazanıp 8 kişiye dagitmisim ne yapayım daha borcu 170k ya çıkarıp mi dagitayim
Ne guzel sayıyooo00.02 9
Juve kg real kg mac var para yok işte2 mac bulamazsan bırak bu ısı
Beni kiyasladigin adama bk MK meto 😂😂Al al al sonra @Antep7575 le takılırsın forumda
Bir bildigimiz var kankam 😂😂😂Ne guzel sayıyooo
Allah dagıtım ısıne karısmaz benceAllah vahiy gönderip dağıtıp yap dese bile daha kendi paramla kuruş dagitmam bu forumda