Benim faturam kapanmisti rol yaptim 3k kazandim 1k dağıttım ona rağmen yine linç yedim puahaAllah'tan korkun 160 k odmeme var 5 k kazanıp 8 kişiye dagitmisim ne yapayım daha borcu 170k ya çıkarıp mi dagitayim
Benim faturam kapanmisti rol yaptim 3k kazandim 1k dağıttım ona rağmen yine linç yedim puahaAllah'tan korkun 160 k odmeme var 5 k kazanıp 8 kişiye dagitmisim ne yapayım daha borcu 170k ya çıkarıp mi dagitayim
Ben de sans diledim zaten caniko 😂😂Allah'tan korkun 160 k odmeme var 5 k kazanıp 8 kişiye dagitmisim ne yapayım daha borcu 170k ya çıkarıp mi dagitayim
Olsun dagitmamAllah dagıtım ısıne karısmaz bence
Dunde dağıtım yapmicam dedin aksami 7 kişiye ödül o nasil olcak puabaAllah vahiy gönderip dağıtıp yap dese bile daha kendi paramla kuruş dagitmam bu forumda
Kendi paramla değil sponsora kazık mi atayımDunde dağıtım yapmicam dedin aksami 7 kişiye ödül o nasil olcak puaba
Dun strateji hatası yaptık bence dost gelen paradl da bir işe yaramadı sana kalan para da bir işe yaramadı keşke devam etseydinOlsun dagitmam
Bolsans sıkı takıpteyımaynısııo devam ekmek yediğimiz yerden bi kez dahaEkli dosyayı görüntüle 843039
Bol şans buna da kurutalimaynısııo devam ekmek yediğimiz yerden bi kez dahaEkli dosyayı görüntüle 843039
Rastgelsinaynısııo devam ekmek yediğimiz yerden bi kez dahaEkli dosyayı görüntüle 843039
2 zar atıp çektim kanka ben onu iş görmedi ama günü kurtardı sadeceDun strateji hatası yaptık bence dost gelen paradl da bir işe yaramadı sana kalan para da bir işe yaramadı keşke devam etseydin
Haklisin dost sen bizi herkesten bir tutma yeter puahaKendi paramla değil sponsora kazık mi atayım
Bol sanssaynısııo devam ekmek yediğimiz yerden bi kez dahaEkli dosyayı görüntüle 843039
sıkı tut metin kaçmasınBolsans sıkı takıpteyım
Paşam sen napiyon pasam 🥰Bol şans buna da kurutalim