- 1,582
- 881
- 113
Haa para yok cepte oynayamadık tabiSenin secimine bakmadan bu gavatlar maçı 2-2 bitircek veya 2.5 üst garanti dedim varya 🤣 ama net 1 gol garanti alt bitmez.
Haa para yok cepte oynayamadık tabiSenin secimine bakmadan bu gavatlar maçı 2-2 bitircek veya 2.5 üst garanti dedim varya 🤣 ama net 1 gol garanti alt bitmez.
Sorun değil dost kizdiysan sileriz yorumuadam kuponu kazandı ödülü attı sen bol şans diyon![]()
estağfırullah reisim ne kızması ne haddimize iyi forumlar bol şanslar biz kuru ekmeğe talibizSorun değil dost kizdiysan sileriz yorumuilk mesajı okudum cevepladim sonuna bakmadim
Günaydın kankaGünaydın dost![]()
Yokmu gelirse çekiliş 25 trx kuponumuzGünaydın kanka
Sana atmıştır ödülü kesin...🤣Günaydın kanka
Yok tback vurdu reis malesef 😄Sana atmıştır ödülü kesin...🤣
Sıfıra sıfır kankaYokmu gelirse çekiliş 25 trx kuponumuz![]()
kesene bereket reisYok tback vurdu reis malesef 😄
kurbanlık parası batti tazminat kurtardı allah düşürmesin bol şanslar reis kod bakıym ben roll actıran bir arkadaşholi44 ümüz yokYok tback vurdu reis malesef 😄
O zaman sigara almak için kod bulalım biz yoksa akşamı zor ederizSıfıra sıfır kanka
Kısmet onaymis..🤣🤣Yok tback vurdu reis malesef 😄
Mat jojo kodlarını bekliomO zaman sigara almak için kod bulalım biz yoksa akşamı zor ederiz![]()
Onlara yatırım yok benim ya gercide olsada alamıyorum da ayrı bir konu o kadar bedava dağıttılar bir kere alamadım tuhaftırMat jojo kodlarını bekliom
90 da kazandı o kanka admınler kaybetti yaptı ama Kurbanlık parası da gitmemişti 😄kurbanlık parası batti tazminat kurtardı allah düşürmesin bol şanslar reis kod bakıym ben roll actıran bir arkadaşholi44 ümüz yok![]()
ee daha güzel oradan gönder bi kupon parası senin adınla baslayalım bu gune90 da kazandı o kanka admınler kaybetti yaptı ama Kurbanlık parası da gitmemişti 😄
Günde 1 kere verioOnlara yatırım yok benim ya gercide olsada alamıyorum da ayrı bir konu o kadar bedava dağıttılar bir kere alamadım tuhaftır