- 8,797
- 6,157
- 113
Öğlen görüşürüz inşallahee daha güzel oradan gönder bi kupon parası senin adınla baslayalım bu gune![]()
Öğlen görüşürüz inşallahee daha güzel oradan gönder bi kupon parası senin adınla baslayalım bu gune![]()
heyyy heyyyO zaman sigara almak için kod bulalım biz yoksa akşamı zor ederiz![]()
GÖRÜŞMEK İSTİYOSAN SAAT DAKKA SANİYE YAZ KRONOMETRE AÇAYIM GÜLÜMÖğlen görüşürüz inşallah
para kalirsa😂😂Öğlen görüşürüz inşallah
Tütün mu varmı dost köy masayaheyyy heyyy
Şu firumdan birinden ödül alırsam onun nickini duvarıma cercevelettirip asicam yeminle ..🤣🤣🤣🤣Yok tback vurdu reis malesef 😄
birgün milli piyango tutarsa foruma 2k freebet sınırsız cekım paylasacagım herkeseVay arkadaş biz uzun parlamentmi kısa parlamentmi tartismasindayiz adamlar kurban alıyor ülkede ki ekonomik dengesizliğe bakarmisjn![]()
Bizim essekligim8z kanka kumara vermesek her ay 2 kurban keserizVay arkadaş biz uzun parlamentmi kısa parlamentmi tartismasindayiz adamlar kurban alıyor ülkede ki ekonomik dengesizliğe bakarmisjn![]()
konusturma beni kac para ya esnaf lokantasi acion la zirtoVay arkadaş biz uzun parlamentmi kısa parlamentmi tartismasindayiz adamlar kurban alıyor ülkede ki ekonomik dengesizliğe bakarmisjn![]()
Param olmasa da dostluğumuz baki o arkadasla pek bi işe yaramasa da dostluğumuz😅para kalirsa😂😂
Sana bu kötülüğü yapamam kanka😅Şu firumdan birinden ödül alırsam onun nickini duvarıma cercevelettirip asicam yeminle ..🤣🤣🤣🤣
uzun Mavi 2000 aldim simdiTütün mu varmı dost köy masaya
öğlen görüşelim elden mi hediye ediceksin konum at ta şimdi yola ckym D:Param olmasa da dostluğumuz baki o arkadasla pek bi işe yaramasa da dostluğumuz😅
sen ne verionne verdin bakkala![]()
D
Burda görüşelim demek istedimöğlen görüşelim elden mi hediye ediceksin konum at ta şimdi yola ckym D:
yok ödeme kartsa banada online al dicektimsen ne verion
Yok valla reis i kadar dağıtım yaptım bir kere ben alamadım ahtım var miktar önemli değil harbi duvara asicam resmini de çekip aticam buraya...🤣🤣Sana bu kötülüğü yapamam kanka😅
makara yapiym dedim de beceremiyorum ben şimdi ortalık karısacak ben sana öğlen yazarım rteisBurda görüşelim demek istedim