- 48,465
- 19,968
- 113
Herşeyde bir hayr vardır dostum 🍀🙏Aga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdı
Herşeyde bir hayr vardır dostum 🍀🙏Aga bişey diyecem yanlış anlamayın ama 😅😅hesaba girdim ki ne göreyim 2505 küsüratı oynayacağıma 100 oynamışım bakıye duruyor gelseydi atardım cepten sıkıntı yokda sonra demeyin bızı kandırdı
Zevkle takip ederiz 😍Atacam bi kupon
Holim benim şansıma san Martin s.j maçına 1,5 üst alır mısın🙏Atacam bi kupon
Aga gelecegını bilmsemde almam arj ligine yemınım var affet beniHolim benim şansıma san Martin s.j maçına 1,5 üst alır mısın🙏
Estağfurullah dostum ne affı saygı duyarım 🙏🥰👍Aga gelecegını bilmsemde almam arj ligine yemınım var affet beni
Goko para biterse yaz davet var atim no ahhashhsAga gelecegını bilmsemde almam arj ligine yemınım var affet beni
Nerden bildin la
parasi var su an iplemez🤣🤣Goko para biterse yaz davet var atim no ahhashhs
Yazdığın gibi gelsin ve gönlünce olsun dostum🙏🍀Hesapladım gelırse 2 kişi 400 bir kişiye de yemek artı sigara ısmarlarız 😀Ekli dosyayı görüntüle 963758
Dk 23Hesapladım gelırse 2 kişi 400 bir kişiye de yemek artı sigara ısmarlarız 😀Ekli dosyayı görüntüle 963758
Hissettim 😀Nerden bildin la
gelmezHesapladım gelırse 2 kişi 400 bir kişiye de yemek artı sigara ısmarlarız 😀Ekli dosyayı görüntüle 963758
Bol şans🍀Hesapladım gelırse 2 kişi 400 bir kişiye de yemek artı sigara ısmarlarız 😀Ekli dosyayı görüntüle 963758
Canım dayım gokoyu tanımadın daha sshshsh davet olarak kullanıcaz numaranı bekle ahshshshsparasi var su an iplemez🤣🤣
Ağzını hayra açgelmez
bol şansHesapladım gelırse 2 kişi 400 bir kişiye de yemek artı sigara ısmarlarız 😀Ekli dosyayı görüntüle 963758