- 1,270
- 499
- 83
Üst üste gelen özellerden sonra Holigan : Bağırın Ulan En Büyük Holigan Diye 
Tüm oranlara her gün oynuyon valla helal olsun merkez Bankası nda bu kadar bütçe yok 🤣at lan porto fenerlik yapma gelen parayı fenere bascam kaybetsin diye
oynamadım ki 1 kupona oynadım bugün slota domaldık keşke oranları alsaydım bütün siteler tutturdu şaka gibi oeler yaTüm oranlara her gün oynuyon valla helal olsun merkez Bankası nda bu kadar bütçe yok 🤣
Ben diyorum holi adamdır diye inanmıyorlar oranların gelmesi için en kolay maçları seçiyor sağolsun müşterisi içinHolinin 5 oran geldi Aek _stras
Holigandan özel kovalayan gottenHerkese merhaba. Holigan özelleri yakın bir zamana kadar makul seviyedeydi hatta bazı özel oranları baya iyiydi. Son günlerde açılan özel oranlarsa gerçekten kahkaha attıracak cinsten. Örneğin bugün Bayern - Real maçında 6.5 gol üstüne 10 oran açtılar. Normali zaten 9 orandı
Eski ve şimdiki özel oranlar arasında epey bir fark var. Bence bunlar ya battılar ya da el değiştirdiler. Çekimler bile epey gecikmeye başladı. Eski tadında değil Holigan belli bir süredir
Gelecek özele sokam bro 4 u 5 yapıyorlar kayıp bonusu yok bsy yokÜst üste gelen özellerden sonra Holigan : Bağırın Ulan En Büyük Holigan Diye![]()
Ben artık everylerin hiçbirinden oynamıyorum.Bir ara üst üste holinin her özelini aldım sonra dedim gerek var mı ? Adamlar 2 tane özel tutsun hemen 40-50-5000 oran gibi üst üste saçma sapan özel açıyorlar saçma sapan maksimum limit belirliyorlar.Kafama yatan value diyeceğim özelleri alıyorum.Gelecek özele sokam bro 4 u 5 yapıyorlar kayıp bonusu yok bsy yok
Bazen gene iyi şeyler açıyorlar eskisi kadar sık olmasa da. Örneğin max 500 tl olarak açılan özel oranları iyi. Hatta bugünkü tuttu. 5 oranı 10 yapmışlardıHoligandan özel kovalayan gotten
20 tane oranından bir tanesi de tutsun zaten diğer 19 orandan kazandığının %20 sini dağıtmış olur sadeceBazen gene iyi şeyler açıyorlar eskisi kadar sık olmasa da. Örneğin max 500 tl olarak açılan özel oranları iyi. Hatta bugünkü tuttu. 5 oranı 10 yapmışlardı
Jojo Holigan lisansına bakarsan aynı işletme zatenJoJo almış holigani o yüzden.telegram postlarini da zaten aynı anda atıyor.cogu özel oranları ayni açıyorlar o yüzden
Lisansa bakmaya gerek yok yatırım da 10 TL çekimde 200 TL kabul eden trx finans yapısı sadece ikisinde var ne diğer everyler de ne başka bir altyapıda böyle güzel bir sistem yokJojo Holigan lisansına bakarsan aynı işletme zaten
Herkes nerde mutluysa orda oynasın yüksek kasalarda uzun yıllardır üyesi olduğum 1xbet de oynuyorum. Çokta memnunum. Birçok sitede oynadım. Betco harici hepsinde takılırım.Lisansa bakmaya gerek yok yatırım da 10 TL çekimde 200 TL kabul eden trx finans yapısı sadece ikisinde var ne diğer everyler de ne başka bir altyapıda böyle güzel bir sistem yok
ya allah aşkına nasıl şunu diyebiliyorsun kaç kere gördün maç önü kombine değeri 6 olan bir kombineyi 10 oran yapıp 1 milyon limit açtıklarını. Şunu dolandırıcı siteler bile yapmıyor 😂 bu adamlar tutunca o 10 milyonu da sorgusuz sualsiz ödüyor. aynı oyunda geçerli 100 spin kodu verip 1000 yap 500 çek demediği için mi cimri 😂 😂 😂 😂 😂 cebinde kumara ayıracağın bütçe varsa spor bahsi alıyorsan kafana yatan özelleri seç oyna normal oranı 35 olanı 100 yaptıklarını oynayıp ya bu holiganın özelleri de hiç gelmiyor deme. 😂 😂 😂 😂Holigam yıllardır böyle aşırı cimri
Ne o vatan savunur gibi savunuyorsun altı üstü illegal insanlari sömüren siteler ne bu site yalamaligi topunun canı cehennemeya allah aşkına nasıl şunu diyebiliyorsun kaç kere gördün maç önü kombine değeri 6 olan bir kombineyi 10 oran yapıp 1 milyon limit açtıklarını. Şunu dolandırıcı siteler bile yapmıyor 😂 bu adamlar tutunca o 10 milyonu da sorgusuz sualsiz ödüyor. aynı oyunda geçerli 100 spin kodu verip 1000 yap 500 çek demediği için mi cimri 😂 😂 😂 😂 😂 cebinde kumara ayıracağın bütçe varsa spor bahsi alıyorsan kafana yatan özelleri seç oyna normal oranı 35 olanı 100 yaptıklarını oynayıp ya bu holiganın özelleri de hiç gelmiyor deme. 😂 😂 😂 😂