Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Holigan Hangi Havale En İyisi ?

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Papelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
1763503743928.png

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
843
113
Papelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Ekli dosyayı görüntüle 885109
Uzak dur son zamanlar çok bozdu bu site havele hiç yatırım yapma kardeşim 1 saatir 1000 tl çekimimi ödemedi özel oran oynadım geldi çekim verdim haylen ödemedi

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Uzak dur son zamanlar çok bozdu bu site havele hiç yatırım yapma kardeşim 1 saatir 1000 tl çekimimi ödemedi özel oran oynadım geldi çekim verdim haylen ödemedi
havale yatırım yapmıyorum ya çekim yapıcam

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,864
3,558
113
Holiganda sıkıntı var özel oran tuttu çekim verdim iptal ettiler,sonra oynayıp kaybettim,kendi hesabımdan havale yaptım hesaba geçmedi canlıya bağlandım 2 kez yatırım miktarı cart curt sordu yazdığım anda attı sistemden,şimdi hiç bağlanmıyo

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,966
3,847
113
2026 senesinde herhangi bir e-cüzdan transferi dahil havalenin iyi bir yöntemi yok. Kripto ile çeksen havaladen daha kısa sürede bile gelebilir.

byildirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
572
113
everyler çöktü mü pusulada direkt çekimler kapalı bende?

Batak5552

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
475
170
43
Hahaha yatirimlar havale ile min 2 K yapmis butun siteler saka gibi

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,039
2,141
113
Holiden havale ile çekim verdi arkadaş geçen hafta evine jandarma gitti köyde olduğu için jandarma bakıyor. Şuan savcılık dosyayı bulunduğu ilçede ki karakola gönderdi hafta içi ifade verecek karakola

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,864
3,558
113
Holiden havale ile çekim verdi arkadaş geçen hafta evine jandarma gitti köyde olduğu için jandarma bakıyor. Şuan savcılık dosyayı bulunduğu ilçede ki karakola gönderdi hafta içi ifade verecek karakola
kendisi gidip ifade vermesin,yakalama çıksın ekipler aldığında önce hastahaneye götürecek darp vs bişey yapmadık buna bi de siz bakın diye :p ekip aldığında trafik derdin yok sireni çala çala fişek gibi gidiyosun,hastahaneye geldin mi sıra derdin yok polis arkadaşla direkt giriyosun:D göz altılarda benim en sevdiğim iş bunlar.