- 1,285
- 1,007
- 113
T havele ile çektim iki defa iptal etti holiganPapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Ekli dosyayı görüntüle 885109
T havale yazan everyde bunu betco da vevopay kullanırım hep tavsiye ederimPapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Paranın kurumdan gelmesi diye bir şey yok. Kişiye ait e-cüzdanlardan geliyor sen orada klon, mpayz zart zurt görsen dePapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Jet kulaln 1 dakika da geliyorPapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Aynen oyle az once kazandim 38k hemen attilar farmdan gelenJet kulaln 1 dakika da geliyor
Dinamikten atiyorlar ben hep onu kullaniyorum everylerde garanti halka hemen geliyorAynen oyle az once kazandim 38k hemen attilar farmdan gelen
Uzak dur son zamanlar çok bozdu bu site havele hiç yatırım yapma kardeşim 1 saatir 1000 tl çekimimi ödemedi özel oran oynadım geldi çekim verdim haylen ödemediPapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Bana geçen gün Mariobet ayakkabıcı firmasından gönderdi bakalım daha neleri göreceğizParanın kurumdan gelmesi diye bir şey yok. Kişiye ait e-cüzdanlardan geliyor sen orada klon, mpayz zart zurt görsen de
Aynen oyleDinamikten atiyorlar ben hep onu kullaniyorum everylerde garanti halka hemen geliyor
havale yatırım yapmıyorum ya çekim yapıcamUzak dur son zamanlar çok bozdu bu site havele hiç yatırım yapma kardeşim 1 saatir 1000 tl çekimimi ödemedi özel oran oynadım geldi çekim verdim haylen ödemedi
Jet çek ama ödemiyor 2 saat oldu çekim hesaba düşmedi canlı ölühavale yatırım yapmıyorum ya çekim yapıcam
Hiç biri ödeme yapmıyor şuan kripto hariciPapelde gümlemiş holigandan havale ile çekim için en iyi havale yöntemi hangisi acaba ? Kişiden değilde kurumdan gelmesi için paranın
Holiden havale ile çekim verdi arkadaş geçen hafta evine jandarma gitti köyde olduğu için jandarma bakıyor. Şuan savcılık dosyayı bulunduğu ilçede ki karakola gönderdi hafta içi ifade verecek karakolaUzak dur son zamanlar çok bozdu bu site havele hiç yatırım yapma kardeşim 1 saatir 1000 tl çekimimi ödemedi özel oran oynadım geldi çekim verdim haylen ödemedi
Millet sanıyor ki para holdinglerden, Sabancı’dan, yasal bir yerden devletten falan geliyor sanıyor 😁Paranın kurumdan gelmesi diye bir şey yok. Kişiye ait e-cüzdanlardan geliyor sen orada klon, mpayz zart zurt görsen de
kendisi gidip ifade vermesin,yakalama çıksın ekipler aldığında önce hastahaneye götürecek darp vs bişey yapmadık buna bi de siz bakın diyeHoliden havale ile çekim verdi arkadaş geçen hafta evine jandarma gitti köyde olduğu için jandarma bakıyor. Şuan savcılık dosyayı bulunduğu ilçede ki karakola gönderdi hafta içi ifade verecek karakola