- 55,685
- 16,118
- 113
Hepimiz kumar illetini bıraksak iyi olacağız da işte bırakmıyoruz 
Evet antideprasan kaynaklı abimden biliyorumArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
al konu nerene dayarsan dayaArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Parol de o belirttiklerin yok be canım merdiven altı kimya lavabotuari mezunuyumben parol kullanıyorum kardeşim
germe beni
ketiapin içerikli ilaçlar yapıyor en çok onuArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Jajwhwhwhwhwhwhhw
hangi lavabo o tahir bahçelievler avm'nin içindeki miParol de o belirttiklerin yok be canım merdiven altı kimya lavabotuari mezunuyum
Gecmis olsun dost Allah şifa versinbende geceleri sürekli terliyordum soluk soluğa kalkıyordum kemiklerim ağrıyordu doktora gittim geçen hafta test o bu derken biraz önce hastaneden geldim banada lösemi teşhisi koydular bu kadar yokuluğun içinde zaten herşey çok kötüydü bide bu psikoloji falan kalmadı . tam konu açıp dertleşecektim senin konuyu görünce zart diye daldım.
Yok tarlabasinda kosebasinda ki lavabo bu kardeşim hwhwahangi lavabo o tahir bahçelievler avm'nin içindeki mi
Some muptezel problemsCevren de aw titregi diyip zorbalayanlar varmi kral. Klasik, deprem mi oluyo sorusuna yoo bacami salliyom gibi cevaplar veriyor musun
Dostum tamam adamına geldinArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
magnezyum glisinat al iyi geliyorArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Clover reis antidepresanlarin yuvası. İlac mümessilleri doktorlardan önce clovera ugruyor. Allah sifa versin zor is. Hepimiz stresliyizDostum tamam adamına geldin
Önce bir nöroloji git bir mr cektir
Gece yatarken sen fark etmen zor yaninda yatan biri anlar uyguda bacagı salıyorsan tamam
Birde antidepres adamin hayatı s..... Yor