- 747
- 406
- 63
hepsinin olmasına gerek yok sadece panik bozukluk olsa bile yazarlar bu ilaciMajör depresyon, panik bozukluk, sosyal anksiyete ve obsesif-kompulsif bozukluk (OKB) tedavisinde kullanılır
Dost hepsi var sende herhalde
hepsinin olmasına gerek yok sadece panik bozukluk olsa bile yazarlar bu ilaciMajör depresyon, panik bozukluk, sosyal anksiyete ve obsesif-kompulsif bozukluk (OKB) tedavisinde kullanılır
Parol de o belirttiklerin yok be canım merdiven altı kimya lavabotuari mezunuyum
Bende okb ile panik atak var yazarlar mı gitsem doktora.hepsinin olmasına gerek yok sadece panik bozukluk olsa bile yazarlar bu ilaci
Bi kulak burun bogazciya gozukBende okb ile panik atak var yazarlar mı gitsem doktora.
nöroloji mi yazdı kral sana smyra yi ağrıların mi oluyor genelde o yuzden yazarlar lyricanin muadilidir bu aradayok yapmıyor, yapması için farklı yöntemler denemek lazım
örneğin sprite ile lean yapmak iyi bir fikir
symra kullaniyorum ben kaç senedir sorun yaşamadım
ağır derecede bağımlılık yaptığı için zamanla doz yükselir ve ölüm gerçekleşir
kısaca dozunda kullanmak bazen iyi olsa da hiç kullanmamak daha mantıklı
@cemsin sen misinnöroloji mi yazdı kral sana smyra yi ağrıların mi oluyor genelde o yuzden yazarlar lyricanin muadilidir bu arada
valla cok çeşit ilac var dostum ama genellikle hafif olanlardan başlarlar citoles cipralex prozac baktılar iyi gelmedi bir tık ağır ilaçlara geçerler efexor paxera vs panik atak felan kalmaz iyi gelir ama bırakınca tekrar nuksediyor malesef yıllardır bende kullanıyorumBende okb ile panik atak var yazarlar mı gitsem doktora.
yok kanka tek hesabım bu@cemsin sen misin
yok psikiyatri yazdı bana ama çok oldu ağrım yoknöroloji mi yazdı kral sana smyra yi ağrıların mi oluyor genelde o yuzden yazarlar lyricanin muadilidir bu arada
dozunda kullanınca iyi geliyor 3 5 tane kahveyle çakınca kafa yaparyok psikiyatri yazdı bana ama çok oldu ağrım yok
karaciğer değerlerine baktır ara sıra uzun sure kullanıyormuşşun karaciğeri cok zorlar bu ilacyok psikiyatri yazdı bana ama çok oldu ağrım yok
hem de kralı varMajör depresyon, panik bozukluk, sosyal anksiyete ve obsesif-kompulsif bozukluk (OKB) tedavisinde kullanılır