Mecbur ödüyorsun itiraz etmediysenArkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Bide siteye nasıl yatırım çekim yapabilirim hiç kripto hesabım yok anlamam da.
Hesabına anlık olan paraya bloke koyarlar kullanmaya devam edebilirsin.Arkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Maas hesabin haric hepsine bloke koyabilir, iclerinde para yoksa baska bankadan hesap actir. Avukat onu yakalayana kadar devam , sonra baska banka devam edersinArkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Sigortali calisan isen maasinin attigin hesabi bildir o hesaba dokunamazlar ords isini gor , sigortan yoksa herhangirbir hesabina parayi yatir anlik islemimi yap . banka her gelen parana bloke koyamaz karsi taraf bloke talep ettiginde mevcut banks esaplarinda ne varsa o gider . icrada yazan rakamdan ziyade avukatla gorus rakam da anlas haricen kapatttir ucuza halletmis olursun gecmis olsunArkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
sadece o günlük bloke gelir hesabında para varsa onlar bloke olur ondan sonra hesabına gelecek paraları kullanabilirsinArkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Tüm hesaplarına mi bloke koydu.Arkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Para kalmaz o bloke anlıktır. istersen başkasından kendine 100tl attır anlarsın.Şuan bunu odeme gücüm sıfır. Elime bişey geçse yatırım da yapamam sanıyorum enparaya bloke kondu yatirsam para orda kalır diye düşünüyorum ama yazdıklarınıza bakınca kullanabiliyorum gibi anladım
1 tl atıp gönder,al deneme yaparsın, sıkıntı yoksa yüklü tutarı peşine salarsınŞuan bunu odeme gücüm sıfır. Elime bişey geçse yatırım da yapamam sanıyorum enparaya bloke kondu yatirsam para orda kalır diye düşünüyorum ama yazdıklarınıza bakınca kullanabiliyorum gibi anladım
kripto banka hesabından aktarıyon dayı banka hesabına bloke konduysa nasıl yapacanArkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.