Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Bloke Hk.

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
370
80
28
Arkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Bide siteye nasıl yatırım çekim yapabilirim hiç kripto hesabım yok anlamam da.

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
477
83
Arkadaşlar icra dosyam var hesaplarima bloke kondu. Uyapta yazan parayı mecbur ödüyor muyuz 100 bine yakın. Hiç hukuk bürosuyle görüşmem olmadı.
Mecbur ödüyorsun itiraz etmediysen

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
194
99
28
Hesabına anlık olan paraya bloke koyarlar kullanmaya devam edebilirsin.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
bloke kalıcı konulmuyor, haftada 1 veya 2 defa, veya ayda 1 2 defa, canları ne zaman ısterlerse koyuyorlar.
koydukları vakit,icinde ne kadar para varsa el koyuyorlar. onun haricinde banka hesaplarını kullanabilirsin.
anlık olarak yatır,cek yap hicbir sey olmaz. uzun süreli tutma yeter.
borcu kapatmak ıcın de avukatı ara onunla konus,en dogru bilgiyi o verir. indirim dahi mümkün.

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
2,545
113
Maas hesabin haric hepsine bloke koyabilir, iclerinde para yoksa baska bankadan hesap actir. Avukat onu yakalayana kadar devam , sonra baska banka devam edersin

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,130
3,486
113
Sigortali calisan isen maasinin attigin hesabi bildir o hesaba dokunamazlar ords isini gor , sigortan yoksa herhangirbir hesabina parayi yatir anlik islemimi yap . banka her gelen parana bloke koyamaz karsi taraf bloke talep ettiginde mevcut banks esaplarinda ne varsa o gider . icrada yazan rakamdan ziyade avukatla gorus rakam da anlas haricen kapatttir ucuza halletmis olursun gecmis olsun

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
sadece o günlük bloke gelir hesabında para varsa onlar bloke olur ondan sonra hesabına gelecek paraları kullanabilirsin

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,641
7,852
113
Tüm hesaplarına mi bloke koydu.
Vakıfta ziraatte falan bloke tamamiyle konulmuyor bankaya yazı gittiğinde mesela hesabında 3 TL varsa 3 TL bloke oluyor sonra bir sonraki yazı gidene kadar hesabını normal kullanıyorsun yatır çek harca. Ama seninki farklıysa bilemem

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
370
80
28
Degerli Musterimiz, ***** 12. Icra Dairesi'nin 2026/**** sayili dosyasi ile Bankamiza ulasan 81.227,80 TL tutarli haciz bildirimi nedeniyle hesabiniza / hesaplariniza kisit konulmustur. Ilgili kuruma odeme yapmaniz ve odemeniz hakkinda kurumun bankamizi bilgilendirmesi sonrasinda haciz kisiti kaldirilacaktir. [email protected] B016

Bu mesaj geldi. Maaş hesabım garanti Bankası

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
370
80
28
Şuan bunu odeme gücüm sıfır. Elime bişey geçse yatırım da yapamam sanıyorum enparaya bloke kondu yatirsam para orda kalır diye düşünüyorum ama yazdıklarınıza bakınca kullanabiliyorum gibi anladım

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
194
99
28
Şuan bunu odeme gücüm sıfır. Elime bişey geçse yatırım da yapamam sanıyorum enparaya bloke kondu yatirsam para orda kalır diye düşünüyorum ama yazdıklarınıza bakınca kullanabiliyorum gibi anladım
Para kalmaz o bloke anlıktır. istersen başkasından kendine 100tl attır anlarsın.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
1 tl atıp gönder,al deneme yaparsın, sıkıntı yoksa yüklü tutarı peşine salarsın

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,072
1,262
113
kripto banka hesabından aktarıyon dayı banka hesabına bloke konduysa nasıl yapacan