- 776
- 265
- 63
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Hiç bir bok yiyemezler hanımefendi. Aynı eşyadan 2 tane yoksa alamazlar. Kaldı ki geleceklerini de sanmıyorum. Korkutma amaçlı böyle diyorlarMerhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Alma olasiklari varmiydiBenim finansta icram varken geldiler ödeyeceğim dedim geri yolladım koca kamyonla gelmişlerdi amk
Ben de icralıktım 1 kez geldiler hiçbir şey almadan gittiler sonrasında da banka borcumu borç tahsilat şirketine devretmişMerhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Zaten bende öyle sanıyorum gelin ozaman dedim kapattiHiç bir bok yiyemezler hanımefendi. Aynı eşyadan 2 tane yoksa alamazlar. Kaldı ki geleceklerini de sanmıyorum. Korkutma amaçlı böyle diyorlar
Hiçbir şey yapamazlar.Kesinlikle konuşurken ödeme sözü vermeyin veya gün sözü vermeyin.Kesin yapacağınız şeyi söyleyin eğer yapmayacağız seyi söylerseniz o zaman sıkıntı olur.Onun haricinde oduyecek durumum yok diyin geçin 🙏Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Yok alma olasılıkları.Alma olasiklari varmiydi
Vardı ama vermezdim zaten geldiklerinde avukatı aradım ödeyeceğim dedim geri yolladımAlma olasiklari varmiydi
Watsaptan aradılar zaten birdeHiçbir şey yapamazlar.Kesinlikle konuşurken ödeme sözü vermeyin veya gün sözü vermeyin.Kesin yapacağınız şeyi söyleyin eğer yapmayacağız seyi söylerseniz o zaman sıkıntı olur.Onun haricinde oduyecek durumum yok diyin geçin 🙏
Ödeme sözümü vermistiniz oncedenVardı ama vermezdim zaten geldiklerinde avukatı aradım ödeyeceğim dedim geri yolladım
sizi şikayet ediyorum benim borcumu kvkk çerçevesinde başkalarına söylüyorsunuz görün bakalım kim kimden para kopartıyor de bir daha arayabilşyorlarmıymış… ayrıca polislevfelan eve gelme devri bitti korkmaMerhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Olaki geldiler ödeme taahhütü diye size kağıt imzalatmaya kalkarlarsa sakın imzalamayın. Ne zmn param olursa o zmn ödeyebilirim diyin. İmzalayıp ödemezseniz 3 ay cezaevi varZaten bende öyle sanıyorum gelin ozaman dedim kapatti
Yoo her sorduklarında param yok ödeyemem diyordumÖdeme sözümü vermistiniz onceden
Söyledim onuda yok irtibat numarası var dediler başkasizi şikayet ediyorum benim borcumu kvkk çerçevesinde başkalarına söylüyorsunuz görün bakalım kim kimden para kopartıyor de bir daha arayabilşyorlarmıymış… ayrıca polislevfelan eve gelme devri bitti korkma
Hım ozaman eşyalarınızı nasıl alacaklardı ki alma polisle falan mı gelmişler diYoo her sorduklarında param yok ödeyemem diyordum
TeşekkürlerYok alma olasılıkları.
Valla geldiler dedim ki bu evden bişey alamazsınız o da polisi cagiririz dedi avukatı aradım ödeyeceğim dedim geri gittiler olay buHım ozaman eşyalarınızı nasıl alacaklardı ki alma polisle falan mı gelmişler di
TeşekkürlerValla geldiler dedim ki bu evden bişey alamazsınız o da polisi cagiririz dedi avukatı aradım ödeyeceğim dedim geri gittiler olay bu