Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,620
1,646
113
Benim finansta icram varken geldiler ödeyeceğim dedim geri yolladım koca kamyonla gelmişlerdi amk

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,580
28,196
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Hiç bir bok yiyemezler hanımefendi. Aynı eşyadan 2 tane yoksa alamazlar. Kaldı ki geleceklerini de sanmıyorum. Korkutma amaçlı böyle diyorlar

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
576
113
Ben de icralıktım 1 kez geldiler hiçbir şey almadan gittiler sonrasında da banka borcumu borç tahsilat şirketine devretmiş

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
7,484
113
Hiçbir şey yapamazlar.Kesinlikle konuşurken ödeme sözü vermeyin veya gün sözü vermeyin.Kesin yapacağınız şeyi söyleyin eğer yapmayacağız seyi söylerseniz o zaman sıkıntı olur.Onun haricinde oduyecek durumum yok diyin geçin 🙏

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Hiçbir şey yapamazlar.Kesinlikle konuşurken ödeme sözü vermeyin veya gün sözü vermeyin.Kesin yapacağınız şeyi söyleyin eğer yapmayacağız seyi söylerseniz o zaman sıkıntı olur.Onun haricinde oduyecek durumum yok diyin geçin 🙏
Watsaptan aradılar zaten birde

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
520
113
sizi şikayet ediyorum benim borcumu kvkk çerçevesinde başkalarına söylüyorsunuz görün bakalım kim kimden para kopartıyor de bir daha arayabilşyorlarmıymış… ayrıca polislevfelan eve gelme devri bitti korkma

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,580
28,196
113
Zaten bende öyle sanıyorum gelin ozaman dedim kapatti
Olaki geldiler ödeme taahhütü diye size kağıt imzalatmaya kalkarlarsa sakın imzalamayın. Ne zmn param olursa o zmn ödeyebilirim diyin. İmzalayıp ödemezseniz 3 ay cezaevi var

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,837
100,380
113
Alamaz salla başından gitsinler

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
sizi şikayet ediyorum benim borcumu kvkk çerçevesinde başkalarına söylüyorsunuz görün bakalım kim kimden para kopartıyor de bir daha arayabilşyorlarmıymış… ayrıca polislevfelan eve gelme devri bitti korkma
Söyledim onuda yok irtibat numarası var dediler başka