Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Gkhn396

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
15
8
Bilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
Bilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
yalan oğlu yalan.karakol harici arayıp ifade ver diye kimse aramaz.karakolda bilgi vermez bırak içeri gireceksin dava açılacak olayını.arabulucuda kimmiş

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,507
2,980
113
Şimdi hocam senden para istemediyse saçma sapan dosya vs atılmadıysa, hakkında ki şikayet için karakola ifadeye çağırma yapılır. Adliyeye ifadeye arabulucu ile alakası olması için dosyan olması lazım

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
Şimdi hocam senden para istemediyse saçma sapan dosya vs atılmadıysa, hakkında ki şikayet için karakola ifadeye çağırma yapılır. Adliyeye ifadeye arabulucu ile alakası olması için dosyan olması lazım
arabulucuda hakkında dava açılacak diyemez.borçtan kamu davası açılmaz ki.yalan dümen belli korkutup para koparcak

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,507
2,980
113
arabulucuda hakkında dava açılacak diyemez.borçtan kamu davası açılmaz ki.yalan dümen belli korkutup para koparcak
Evet diyemez, ancak dosya varsa karşı tarafla çözmek için olur. Vardır bir tezgah bu işin içinde de adliyeye çağırma işininde mantığı yok herkes kafayı yedi

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Survivor vardı uşaklar 3-4 sene önce ardahan diye biru vardu onun tiki vardu uşaklar çok güleydum ona o çıkunca çok gülerdum çarpılmuş gibi yapaydu

Gkhn396

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
15
8
Bana borcunu niye ödemiyon dedi bende şu an ödeyemem başka yere borcum var dedim sonra bana saat 3 e kadar mutlaka adliyeye gel yoksa sevkin yapılır felan dedi amaç göz korkutmak zaten başka bişey değil ama benim yine de içime bir Kürt düştü o yüzden görüş almak için yazdım.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,507
2,980
113
Bana borcunu niye ödemiyon dedi bende şu an ödeyemem başka yere borcum var dedim sonra bana saat 3 e kadar mutlaka adliyeye gel yoksa sevkin yapılır felan dedi amaç göz korkutmak zaten başka bişey değil ama benim yine de içime bir Kürt düştü o yüzden görüş almak için yazdım.
Hocam hakkında şikayet var ayrı birşey borç ayrı birşey hepsi bir birinden ayrı birşey, engelle geç varsa birşey karakola çağırırlar. Yoksa da icra yapar maaş 4 de 1 keser. Başka da evden felan buzdolabı televizyon alma satma o işler yok artık

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,797
1,562
113
3 dakika önce benide aradılar miranxx kullanıcı adıyla falan filan diyor numara sonu ne seninki

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,740
2,055
113
Şimdi bu borç neyin borcu o önemli bankaysa adliyeye felan gel demez ama başka bir kişiden aldıysan o seni avukata verip dava edebilir

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,797
1,562
113
Şimdi bu borç neyin borcu o önemli bankaysa adliyeye felan gel demez ama başka bir kişiden aldıysan o seni avukata verip dava edebilir
Dümen bence benide aradılar kullanıcı adımı falan söylüyor üyeliğiniz varmış hakkınızda dava açılmış savcılığa gidicem diyorum gitmenize gerek yok avukatlık büromuza gelin diyor :)

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,230
2,448
113
Yaşın kaç 16 17 mi

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Gel sen al de amk.
Bu kadar mal olmayın.
Telefonla ulaşmak ne .
Gel alabiliyorsan al de.
Virankayada 4 kişi çin sarayında 40 kişi.
Çok çağırma ensende bitiveririz de dayi

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,325
780
113
Tamam ben adliyeye gidiyorum icra dosya vs gelsin peşimden de 😁😁