yalan oğlu yalan.karakol harici arayıp ifade ver diye kimse aramaz.karakolda bilgi vermez bırak içeri gireceksin dava açılacak olayını.arabulucuda kimmişBilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
Şimdi hocam senden para istemediyse saçma sapan dosya vs atılmadıysa, hakkında ki şikayet için karakola ifadeye çağırma yapılır. Adliyeye ifadeye arabulucu ile alakası olması için dosyan olması lazımBilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
arabulucuda hakkında dava açılacak diyemez.borçtan kamu davası açılmaz ki.yalan dümen belli korkutup para koparcakŞimdi hocam senden para istemediyse saçma sapan dosya vs atılmadıysa, hakkında ki şikayet için karakola ifadeye çağırma yapılır. Adliyeye ifadeye arabulucu ile alakası olması için dosyan olması lazım
Evet diyemez, ancak dosya varsa karşı tarafla çözmek için olur. Vardır bir tezgah bu işin içinde de adliyeye çağırma işininde mantığı yok herkes kafayı yediarabulucuda hakkında dava açılacak diyemez.borçtan kamu davası açılmaz ki.yalan dümen belli korkutup para koparcak
Bana borcunu niye ödemiyon dedi bende şu an ödeyemem başka yere borcum var dedim sonra bana saat 3 e kadar mutlaka adliyeye gel yoksa sevkin yapılır felan dedi amaç göz korkutmak zaten başka bişey değil ama benim yine de içime bir Kürt düştü o yüzden görüş almak için yazdım.Şimdi hocam senden para istemediyse saçma sapan dosya vs atılmadıysa, hakkında ki şikayet için karakola ifadeye çağırma yapılır. Adliyeye ifadeye arabulucu ile alakası olması için dosyan olması lazım
Hocam hakkında şikayet var ayrı birşey borç ayrı birşey hepsi bir birinden ayrı birşey, engelle geç varsa birşey karakola çağırırlar. Yoksa da icra yapar maaş 4 de 1 keser. Başka da evden felan buzdolabı televizyon alma satma o işler yok artıkBana borcunu niye ödemiyon dedi bende şu an ödeyemem başka yere borcum var dedim sonra bana saat 3 e kadar mutlaka adliyeye gel yoksa sevkin yapılır felan dedi amaç göz korkutmak zaten başka bişey değil ama benim yine de içime bir Kürt düştü o yüzden görüş almak için yazdım.
3 dakika önce benide aradılar miranxx kullanıcı adıyla falan filan diyor numara sonu ne seninkiBilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
Şimdi bu borç neyin borcu o önemli bankaysa adliyeye felan gel demez ama başka bir kişiden aldıysan o seni avukata verip dava edebilirBilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?
Dümen bence benide aradılar kullanıcı adımı falan söylüyor üyeliğiniz varmış hakkınızda dava açılmış savcılığa gidicem diyorum gitmenize gerek yok avukatlık büromuza gelin diyorŞimdi bu borç neyin borcu o önemli bankaysa adliyeye felan gel demez ama başka bir kişiden aldıysan o seni avukata verip dava edebilir
Yaşın kaç 16 17 miBana borcunu niye ödemiyon dedi bende şu an ödeyemem başka yere borcum var dedim sonra bana saat 3 e kadar mutlaka adliyeye gel yoksa sevkin yapılır felan dedi amaç göz korkutmak zaten başka bişey değil ama benim yine de içime bir Kürt düştü o yüzden görüş almak için yazdım.
Tamam ben adliyeye gidiyorum icra dosya vs gelsin peşimden de 😁😁Bilmiyorum belki sizinde başınıza gelmiştir belki.Bugün beni Arabulucu aradı.Halkında şikayet var biraz önce adliyeye gel dedi.Gelmezsen hakkında dava açılacak sonra hapis yatarsın felan dedi.Bu konuda net bilgisi olan var mı?