- 7,494
- 4,449
- 113
Arkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Keneyi buldun demek. Arayacan icralık olduğun avukatları ibana tık tıkArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Yapılandır yada biraz daha kredi çek ülkeyi terketArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Paran varsa ödersin tek seferde bu kadar basitArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Arkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
telefonuna bir kod gelcek onu söyle yardımcı olucam sanaArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Dost şimdi örnek veriyorum param olsa uyaptan baktım direk sistemden ödeme şekli var ordan direk ödersem mesela avukatla iletişime geçememiş oluyorum nasıl olur o durumdaParan varsa ödersin tek seferde bu kadar basit
Onu ödersen bu kumar illeti borcunu 2 katına çıkarır, bu kez bosver kalsın öyle dost.Arkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Valla dostum avutla hallet hem indirim alırsın güzel bir miktardaDost şimdi örnek veriyorum param olsa uyaptan baktım direk sistemden ödeme şekli var ordan direk ödersem mesela avukatla iletişime geçememiş oluyorum nasıl olur o durumda
Hemşerim 186 binlira kazanmam lazmOnu ödersen bu kumar illeti borcunu 2 katına çıkarır, bu kez bosver kalsın öyle dost.
Onu kazanmanın ilk şartı kumarı bırakman toprağım. Sonra bir iş, zaman ve sabır gerekir.Hemşerim 186 binlira kazanmam lazm
Uyapta icra dosyasına girince evrak yükle kısmı var ordan bir kaç youtube videosu yükle silerler borcuArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Biz konu açsak anında konu siliniyor senin gibi özürlü konu açınca kimse bişey demiyor.Bı siktir git artık yeter artık. Aq şizofreni seni her dakika salak salak konu açıyorsun yeter aq evladı yeter
SabırOnu kazanmanın ilk şartı kumarı bırakman toprağım. Sonra bir iş, zaman ve sabır gerekir.
Tek seferde kazanmam gerekiyor dersen onun için de suç işlemen gerekecek, içeri girmeyi göze alarak. Diğer türlü hiçbir şeyin garantisi olmayacak çünkü.
Peşimi bırakman için kaç para istiyorsun, söyle.Sabır
Gayret
Hayret