- 7,515
- 4,473
- 113
Aynen öyle Erhan reisZaten baltaya sap olmus adamlar olsalar durup dururken bir insana neden küfür etsinler ki dost
Aynen öyle Erhan reisZaten baltaya sap olmus adamlar olsalar durup dururken bir insana neden küfür etsinler ki dost
Arka planda takılıp gelen adamdan korkacaksın buraya yorum yazandan değil. Çünkü yorum yapan adam her yere yazar çizer ruh halini diğeri sinsidir. Takip eder, eder birden beliriverir ya küfür eder, ya banlatir adamiZaten baltaya sap olmus adamlar olsalar durup dururken bir insana neden küfür etsinler ki dost
Aynen aktif kisiler belli zaten dost dun adam 1k para atti rol için ardından rol açmasaniz da olur dedi bende konuda 5 defa belirttim ihtiyaç var diye bende acmicam diye bugün 23 e kadar foruma giremedim yazmis iste beni etiket edip Erhan rol acmadi diye bende konuya girdim yazdim dalgami geçiyorsun diye dun belirttim diye bir defa odul verdi diye diğer insanlar gibi her konusunda olmamı istedi herhalde ama unuttuğu bir şey var o yokken biz vardık burda yarin yine o olmucak biz olacağız forumu tam manasiyla çözmek imkansiz dost ilk is para elime geçince o arkadaşa iadeyi ziyaret edecemArka planda takılıp gelen adamdan korkacaksın buraya yorum yazandan değil. Çünkü yorum yapan adam her yere yazar çizer ruh halini diğeri sinsidir.
Pazarlık at hepsini 60 az kapatırsın.Arkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Roll açıp açmaman senin bileceğin iş derse bitmiştir zaten. Sonradan lafını edeceksen güzel kardeşim kesin roll açman gerek diye şart koş ona göre at. Yoksa al roll açma boşver deyip, sonra niye roll açmadın diye triplere girmek kimse kusura bakmasın malca bir tavırdır.Aynen aktif kisiler belli zaten dost dun adam 1k para atti rol için ardından rol açmasaniz da olur dedi bende konuda 5 defa belirttim ihtiyaç var diye bende acmicam diye bugün 23 e kadar foruma giremedim yazmis iste beni etiket edip Erhan rol acmadi diye bende konuya girdim yazdim dalgami geçiyorsun diye dun belirttim diye bir defa odul verdi diye diğer insanlar gibi her konusunda olmamı istedi herhalde ama unuttuğu bir şey var o yokken biz vardık burda yarin yine o olmucak biz olacağız forumu tam manasiyla çözmek imkansiz dost ilk is para elime geçince o arkadaşa iadeyi ziyaret edecem
Yok rol şartı vardı başta bende müsait değilim aksam anca açarim dedim sonra bir dağıtım daha yaptı rol şartı yok dedi bende o zmaan acmiyim dedim ihtiyaç var dedim 3 4 defa dedim bunu ac dese acardim birsey demedi bugün konusunda yazmis iste zaten suç bende tanımadığım kişiden ne diye para alirim kiRoll açıp açmaman senin bileceğin iş derse bitmiştir zaten. Sonradan lafını edeceksen güzel kardeşim kesin roll açman gerek diye şart koş ona göre at. Yoksa al roll açma boşver deyip, sonra niye roll açmadın diye triplere girmek kimse kusura bakmasın malca bir tavırdır.
Burada yanliş birsey yok zaten dost. Kafaya takma. Dolandırıcılar fink atıyor zaten aramızda. Senin durumun sevap bile sayılırYok rol şartı vardı başta bende müsait değilim aksam anca açarim dedim sonra bir dağıtım daha yaptı rol şartı yok dedi bende o zmaan acmiyim dedim ihtiyaç var dedim 3 4 defa dedim bunu ac dese acardim birsey demedi bugün konusunda yazmis iste zaten suç bende tanımadığım kişiden ne diye para alirim ki
Puaha dolandırıcı olan lar inan ki bizim kadar laf yemiyor burda adam çalıp gidiyorBurada yanliş birsey yok zaten dost. Kafaya takma. Dolandırıcılar fink atıyor zaten aramızda. Senin durumun sevap bile sayılır
500k vergı borcum var kredi var kredi kart var ama ALLAH ımız da var Allah BüyükArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Öyle vallahi milletvekili gibiler onlar dokunulmazlıkları varPuaha dolandırıcı olan lar inan ki bizim kadar laf yemiyor burda adam çalıp gidiyor
Bilader ödeyebilcektin tek seferde neden ödemedin bugğne kadarArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo
Kral çok basit gidip bir yerde çalışArkadaşlar uyaptan baktım 4 tane icra dosyam toplam borcum 186 binlira nasıl ödeyebilirim tek seferde fikir verebilirmisiniz uyku tutmuyo