Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,774
1,427
113
İcra e devlete düştüğü an Borca itiraz edin haciz herşey durur 1 sene zaman kazabirsiniz5

Mtzyapi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
386
135
43
Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327
Çilingir zoruyla falan acamazlar suç işlemiş olurlar

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
434
63
Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327
Komşu mu ablan mı? Bir dahakine çilngirle gircez demiş yapar mı yapar. Evde nakit altın vs bulundurmayın.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,920
62,063
113
Komşu mu ablan mı? Bir dahakine çilngirle gircez demiş yapar mı yapar. Evde nakit altın vs bulundurmayın.
Bro bi ara tlfn bozuldu bu komsunun kardesi bana bikac gunlugune tlfn verdi o ara rehber corba oldu bnde ummu abla diye kayitliydi ama sim'e abla olarak gecti annem emine abla diye kayitli falan

mrt3939

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
86
11
8
evde gün içi duran biri varsa o açsın şu an burada oturmuyor 3 ay önce tartışma oldu gitti demesi yeterli. 6 dosyam var hiç çilingirle kapım açılmadı.

Bardaksu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
45
28
Banada geldi aynı kağıt bende korktum senin gibi ama sonra uğramadılar bile baya blöf yaptılar gelmediler sonuçta kafan rahat olsun no promblem

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
740
113
Hocam sana şöyle anlatayım 7 tane icra dosyam var 5 senedir açık dosyalar arada bi bankaya bloke koyuyolar bende bankada para tutmuyorum icra borcun varsa korkma şahısa borç olmasından iyidir

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
111
43
Hocam sana şöyle anlatayım 7 tane icra dosyam var 5 senedir açık dosyalar arada bi bankaya bloke koyuyolar bende bankada para tutmuyorum icra borcun varsa korkma şahısa borç olmasından iyidir
Kral benim de var geçen hafta avukata devretmiş banka avukat aradı tamamını ödemezsen haciz gelir mahkemeye veririz avukat tutman gerekli olur neden ödemediğini savunman için falan dedi. Ben de tamamını ödeme şansım yok bir miktar odiyim yapılandırın dedim hayır mümkün değil ya hepsini öde yada işlemler baslicak dedi ödeyemedim. Dün tekrar aradı belli bi miktar ödeyin yapılandırma yapın demişsiniz bugün öde yapilandiralim dedi bugün nasıl odiyim dedim o zaman yapacak birşey yok ugrasirsin dedi. Bankaya bloke koymuşlar bugün. Bu dediği doğru mu avukat tutman lazım mahkemeye verecez falan dediği ?

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,774
1,427
113
Kral benim de var geçen hafta avukata devretmiş banka avukat aradı tamamını ödemezsen haciz gelir mahkemeye veririz avukat tutman gerekli olur neden ödemediğini savunman için falan dedi. Ben de tamamını ödeme şansım yok bir miktar odiyim yapılandırın dedim hayır mümkün değil ya hepsini öde yada işlemler baslicak dedi ödeyemedim. Dün tekrar aradı belli bi miktar ödeyin yapılandırma yapın demişsiniz bugün öde yapilandiralim dedi bugün nasıl odiyim dedim o zaman yapacak birşey yok ugrasirsin dedi. Bankaya bloke koymuşlar bugün. Bu dediği doğru mu avukat tutman lazım mahkemeye verecez falan dediği ?
İcra kesinleşti mi