Bnde oyle biliyodumhani evden eşya flnn alamıyorlardı artık
Valla o kdr detay sormadim cok korkmuslardiİcra e devlete düştüğü an Borca itiraz edin haciz herşey durur 1 sene zaman kazabirsiniz5
Çilingir zoruyla falan acamazlar suç işlemiş olurlarArkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327
Açarlar kardeş savcılıktan izin alıp polis eşliğinde gelirler açarlar kim demiş açamazlar diyeÇilingir zoruyla falan acamazlar suç işlemiş olurlar
Oyle bisey olmamis zatende.bnde dedim haciz yapicak olsalar polisle cilingirle gelmesi gerekir dedim 2 kisi gelmisler.bide kagitta tarih kismi bos birakilmis o dikkatimi cekdiÇilingir zoruyla falan acamazlar suç işlemiş olurlar
Komşu mu ablan mı? Bir dahakine çilngirle gircez demiş yapar mı yapar. Evde nakit altın vs bulundurmayın.Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327
Bro bi ara tlfn bozuldu bu komsunun kardesi bana bikac gunlugune tlfn verdi o ara rehber corba oldu bnde ummu abla diye kayitliydi ama sim'e abla olarak gecti annem emine abla diye kayitli falanKomşu mu ablan mı? Bir dahakine çilngirle gircez demiş yapar mı yapar. Evde nakit altın vs bulundurmayın.
Ileticemevde gün içi duran biri varsa o açsın şu an burada oturmuyor 3 ay önce tartışma oldu gitti demesi yeterli. 6 dosyam var hiç çilingirle kapım açılmadı.
Nereden itiraz edicezİcra e devlete düştüğü an Borca itiraz edin haciz herşey durur 1 sene zaman kazabirsiniz5
Ağır konuşmuşsun, olmadı bence, Allah kimseyi borçlarıyla sınamasın, çok zor bir durum bu, biraz empati lütfen.Herkez senin kadar geniş olmayabilir utanmaz istersen birde madalya takalım gururlanacak başka bir özellıgın yokmu
İnternetten dilekçe bul araştır bulunduğun adliyeye git herhangi bir icra dairesine oraya ver dilekçeyi 2 güne takip durur uğraşsın avukat 1 sene itirazı kaldırmak içinNereden itiraz edicez
Kral benim de var geçen hafta avukata devretmiş banka avukat aradı tamamını ödemezsen haciz gelir mahkemeye veririz avukat tutman gerekli olur neden ödemediğini savunman için falan dedi. Ben de tamamını ödeme şansım yok bir miktar odiyim yapılandırın dedim hayır mümkün değil ya hepsini öde yada işlemler baslicak dedi ödeyemedim. Dün tekrar aradı belli bi miktar ödeyin yapılandırma yapın demişsiniz bugün öde yapilandiralim dedi bugün nasıl odiyim dedim o zaman yapacak birşey yok ugrasirsin dedi. Bankaya bloke koymuşlar bugün. Bu dediği doğru mu avukat tutman lazım mahkemeye verecez falan dediği ?Hocam sana şöyle anlatayım 7 tane icra dosyam var 5 senedir açık dosyalar arada bi bankaya bloke koyuyolar bende bankada para tutmuyorum icra borcun varsa korkma şahısa borç olmasından iyidir
İcra kesinleşti miKral benim de var geçen hafta avukata devretmiş banka avukat aradı tamamını ödemezsen haciz gelir mahkemeye veririz avukat tutman gerekli olur neden ödemediğini savunman için falan dedi. Ben de tamamını ödeme şansım yok bir miktar odiyim yapılandırın dedim hayır mümkün değil ya hepsini öde yada işlemler baslicak dedi ödeyemedim. Dün tekrar aradı belli bi miktar ödeyin yapılandırma yapın demişsiniz bugün öde yapilandiralim dedi bugün nasıl odiyim dedim o zaman yapacak birşey yok ugrasirsin dedi. Bankaya bloke koymuşlar bugün. Bu dediği doğru mu avukat tutman lazım mahkemeye verecez falan dediği ?
Evet düşmüş edevleteİcra kesinleşti mi
Kim diyor kardeş ödeme sözü verdiyse çilingir ile gelir açarlar çilingir ücretini de sana odetirlerÇilingir zoruyla falan acamazlar suç işlemiş olurlar