Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
741
113
Kral benim de var geçen hafta avukata devretmiş banka avukat aradı tamamını ödemezsen haciz gelir mahkemeye veririz avukat tutman gerekli olur neden ödemediğini savunman için falan dedi. Ben de tamamını ödeme şansım yok bir miktar odiyim yapılandırın dedim hayır mümkün değil ya hepsini öde yada işlemler baslicak dedi ödeyemedim. Dün tekrar aradı belli bi miktar ödeyin yapılandırma yapın demişsiniz bugün öde yapilandiralim dedi bugün nasıl odiyim dedim o zaman yapacak birşey yok ugrasirsin dedi. Bankaya bloke koymuşlar bugün. Bu dediği doğru mu avukat tutman lazım mahkemeye verecez falan dediği ?
Yok öyle bişey göz korkutuolar icra borcun varsa bankaya bloke koyar haciz gelse bile evde 2 tane eşya varsa birini alır televizyon dielim1 tane var her şeyden 1 tane var hiçbişe yapamıo onuda alamıo

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,775
1,427
113
Borç kağıdı eve geldikten 7 gün içinde itiraz edin bu şekilde takıp durur 1 sene ortalama itiraz kalkmıyor.gecen hafta başvurdum 2 gün sonra takip durdu.IMG_20260513_141412.jpg

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,729
1,171
113
Ne çok icralık tc vatandaşı var.. Her parti, örgüt, dernek, her kesim, her grup bir o kadar da milliyetçi takılıyor.. Milliyetçi bir toplumda, depremde evinin enkazında ezilen vatandaşlar olmaz, icralık vatandaş olmaz, kiracı olmaz, Bodrum katında ev olmaz.. Tüm siyasi partiler ve onların destekçisi vatandaşlar, koftiden milliyetçi, çakma milliyetçi.. Bu kesin..

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,212
20,779
113
Allah bu icra olaylarını düşmanının başına bile vermesin , hiç birşey olacağı yoksa bile avukatın araması bile insana yetiyor.

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
811
358
63
Bu yaptıkları yasak normalde kağıt falan bırakmaları tehdit etmeleri hiç bir şey yapamazlar iki tane buzdolabı varsa birini alabilir iki Çamaş makinası varsa birini alır vs vs zaten çifter çifter ev eşyası olsa borç olmaz

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,127
3,486
113
Borç kağıdı eve geldikten 7 gün içinde itiraz edin bu şekilde takıp durur 1 sene ortalama itiraz kalkmıyor.gecen hafta başvurdum 2 gün sonra takip durdu.Ekli dosyayı görüntüle 973371
Keyfi itiraz edemezsin . daha dogrusu edersinde haksiz cikarsan fena yanarsin borc 3x + extra faiz + masraflar olarak yapistirirlar hatta belirle bir kisimda normal dava da aliyorlar hapise kadar yolu var . sirf takip dirsun diye keyfi itiras etmeyin

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,775
1,427
113
Keyfi itiraz edemezsin . daha dogrusu edersinde haksiz cikarsan fena yanarsin borc 3x + extra faiz + masraflar olarak yapistirirlar hatta belirle bir kisimda normal dava da aliyorlar hapise kadar yolu var . sirf takip dirsun diye keyfi itiras etmeyin
Öyle bir şey yok en fazla yüzde 20 ekleniyor o zaman her borcu kabullenin faizini filan bilmem neyi itiraz en doğal hakkın.bu kafayla avukatlari daha çok zengin edersiniz

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,127
3,486
113
Öyle bir şey yok en fazla yüzde 20 ekleniyor o zaman her borcu kabullenim faizini filan bilmem neyi itiraz en doğal hakkin
Sana her borcu kabullen demiyorum yuzde 20 yi hangi kisimda salladn ? Bankaya borcu var adamin , imza atmissa kredi vs cekmisse bir dunya evrak kaydi var itirazda surec uzar 100 bin borcu olsa 1 sene sonra faizi yuzde 42 birkere nerenden uydurdun yuzde 20 yi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,127
3,486
113
Öyle bir şey yok en fazla yüzde 20 ekleniyor o zaman her borcu kabullenin faizini filan bilmem neyi itiraz en doğal hakkın.bu kafayla avukatlari daha çok zengin edersiniz
Sunu Google bile yazsana alacagin cevabi atiyorum
İcra takibine itiraz ettikten sonra açılan davada (itirazın iptali veya kaldırılması) haksız bulunursanız, durmuş olan icra takibi kaldığı yerden devam eder ve borcunuz artabilir.
Haksız çıkmanız durumunda karşılaşacağınız temel sonuçlar şunlardır:

1. İcra İnkâr Tazminatı (%20-%40 Oranında)
Mahkeme, itirazınızın haksız ve kötü niyetli olduğuna kanaat getirirse, alacaklı tarafın talebiyle, hükmedilen borç tutarının %20'sinden aşağı olmamak üzere tazminat ödemenize karar verebilir. [1, 2]

2. İcra Takibinin Devamı ve Haciz
İtirazla duran takip, mahkeme kararı (itirazın iptali) ile kesinleşir. Alacaklı, bu kararla birlikte borçlunun mal, hak ve alacaklarına haciz konulmasını talep edebilir. [1, 2]

3. Yargılama Giderleri ve Vekalet Ücreti
Davayı kaybettiğiniz için alacaklının yaptığı mahkeme masrafları (başvuru harcı, gider avansı vb.) ve alacaklı vekilinin (avukat) vekalet ücreti de borcunuza eklenir. [1]

4. Faiz ve Feriler
Takip tarihinden itibaren işleyen faizler, icra masrafları ve diğer ferilerle birlikte borç tutarı daha yüksek bir seviyeye ulaşır.
Özetle: İtirazın iptali davasını kaybetmek, borcunuza ek olarak %20 tazminat, avukatlık ücreti ve yargılama giderlerini ödemek zorunda kalmanıza neden olur.
Not: Bu bilgiler genel hukuki ilkeler olup, somut dosyanızdaki itirazın iptali davası ve itirazın kaldırılması davası süreçlerine göre değişiklik gösterebilir. Bir avukattan profesyonel destek almanız tavsiye edilir.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,775
1,427
113
Sunu Google bile yazsana alacagin cevabi atiyorum
İcra takibine itiraz ettikten sonra açılan davada (itirazın iptali veya kaldırılması) haksız bulunursanız, durmuş olan icra takibi kaldığı yerden devam eder ve borcunuz artabilir.
Haksız çıkmanız durumunda karşılaşacağınız temel sonuçlar şunlardır:

1. İcra İnkâr Tazminatı (%20-%40 Oranında)
Mahkeme, itirazınızın haksız ve kötü niyetli olduğuna kanaat getirirse, alacaklı tarafın talebiyle, hükmedilen borç tutarının %20'sinden aşağı olmamak üzere tazminat ödemenize karar verebilir. [1, 2]

2. İcra Takibinin Devamı ve Haciz
İtirazla duran takip, mahkeme kararı (itirazın iptali) ile kesinleşir. Alacaklı, bu kararla birlikte borçlunun mal, hak ve alacaklarına haciz konulmasını talep edebilir. [1, 2]

3. Yargılama Giderleri ve Vekalet Ücreti
Davayı kaybettiğiniz için alacaklının yaptığı mahkeme masrafları (başvuru harcı, gider avansı vb.) ve alacaklı vekilinin (avukat) vekalet ücreti de borcunuza eklenir. [1]

4. Faiz ve Feriler
Takip tarihinden itibaren işleyen faizler, icra masrafları ve diğer ferilerle birlikte borç tutarı daha yüksek bir seviyeye ulaşır.
Özetle: İtirazın iptali davasını kaybetmek, borcunuza ek olarak %20 tazminat, avukatlık ücreti ve yargılama giderlerini ödemek zorunda kalmanıza neden olur.
Not: Bu bilgiler genel hukuki ilkeler olup, somut dosyanızdaki itirazın iptali davası ve itirazın kaldırılması davası süreçlerine göre değişiklik gösterebilir. Bir avukattan profesyonel destek almanız tavsiye edilir.
1 sene kazanmak amaç burda ödeyecek adam zaten 2 günde öder ödeyemeyecek insan için en makul itiraz etmek.yoksa böyle haciz memurları üye uğraşırsınız telefonlarınız susmaz