Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Ödendikten Sonra Kredi Kartı Hk.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
1,134
113
İcra yok 3 ay önce garantiden 40 bin kredi çekip 6 gün sonra caymayı kullanıp kapatmıştım puan 1010lara düşmüştü şuan bakayım dedim 1350ye çıkmış 100 bin kredi denedim red verdi 😂

maasin azsa cikmaz tabi bi 20-30 bin dene bide yuklu kredileri subeye git knka orda daha net yrdim ederler..

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,122
1,416
113
maasin azsa cikmaz tabi bi 20-30 bin dene bide yuklu kredileri subeye git knka orda daha net yrdim ederler..
Yok dost şuan için lazım değil cepte 5 bin var geçiniyorum sadece merak ettim çıksa da iptal edecektim ama 3 ay sonra kesin lazım olacak o yüzden düzenli ödemeye devam maaş 50 bin evet düşük bir de garanti maaş bankam değil

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Qnb favori bankam. 1100 küsür kredi notuna 45k limitli kart verdi. Başka hiçbir banka bir şey vermiyor. 6 aydır kart borcumu düzenli ödüyorum ama kredi notum yerinde sayıyor onu çözemedim

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
1,134
113
Qnb favori bankam. 1100 küsür kredi notuna 45k limitli kart verdi. Başka hiçbir banka bir şey vermiyor. 6 aydır kart borcumu düzenli ödüyorum ama kredi notum yerinde sayıyor onu çözemedim

maas bankanmi yoksa normal hesap acip mi islem yaptin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,122
1,416
113
Kart limitinin %20sini kullanın diyorlar tamamını kullanınca puan artmıyormuş bir de bi muhabbet çıkmış hızlı yükselmesi için son ödemeden önce güncel tutarı ödüyorsun tamamını sonra tekrar bi %20 falan kullanıp son ödeme de tamamını ödeyince puan 2 kat artıyormuş

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
maas bankanmi yoksa normal hesap acip mi islem yaptin
Maaş bankam değil. Görüntülü görüşmeyle hesap açmıştım 4 5 sene önce. Bu banka borç konusunda da çok yardımcı oldu bana. Kaç kez erteleme yapılandırma vs yaptı. Borçlar bitti kredi kartı verdi. İyi bankadır iyi.

suprem61

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
173
76
28
Senetle altın veren yerler var mıdır yaşadığım yer Ankara. Alışveriş kredisi bile findekse göre çıkıyormuş findeks 550 puanım :(

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Kart limitinin %20sini kullanın diyorlar tamamını kullanınca puan artmıyormuş bir de bi muhabbet çıkmış hızlı yükselmesi için son ödemeden önce güncel tutarı ödüyorsun tamamını sonra tekrar bi %20 falan kullanıp son ödeme de tamamını ödeyince puan 2 kat artıyormuş
Dostum hiç anlamam o taktiklerden. Zaten 45k limit var. Markete gir çık en az 2k 3k gidiyor. Bi elbise ayakkabı alsan 10k gidiyor. Yüzde 20 9k eder hiçbir şeye yaramaz

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
1,134
113
Maaş bankam değil. Görüntülü görüşmeyle hesap açmıştım 4 5 sene önce. Bu banka borç konusunda da çok yardımcı oldu bana. Kaç kez erteleme yapılandırma vs yaptı. Borçlar bitti kredi kartı verdi. İyi bankadır iyi.

ben cok islem yptim orda 2-3 ayda maas musterisi oldm sistem uzerinden vermiyor kredi karti :/ subeye gideym olmadi

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,186
1,228
113
4 tane Ziraat hesabım var
Üçünde bloke gözüküyor 14 yıl önce kapattığım borcun bile blokesi gözüküyor 0.20 kuruş
Diğerleri de 1 TL 3 TL şeklinde blokeler var
Bankaya gittim kaldiramiyoruz diyorlar
Ben de yıllardır neden puanım yerlerde diye düşünüyordum
Bu nasıl iş ödeyip bitirdiğim borçların blokesi nasıl durur 14 yıldır

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
1,134
113
Senetle altın veren yerler var mıdır yaşadığım yer Ankara. Alışveriş kredisi bile findekse göre çıkıyormuş findeks 550 puanım :(

knka icran ve borcun yoksa caliskanhome var ankarada bende gidicemde bi bos kalamadim orada telefon veriyorlarmis borcun olmazsa direk bi git sen ankarada sana verirlerse bende gideyim :)

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,186
1,228
113
4 tane Ziraat hesabım var
Üçünde bloke gözüküyor 14 yıl önce kapattığım borcun bile blokesi gözüküyor 0.20 kuruş
Diğerleri de 1 TL 3 TL şeklinde blokeler var
Bankaya gittim kaldiramiyoruz diyorlar
Ben de yıllardır neden puanım yerlerde diye düşünüyordum
Bu nasıl iş ödeyip bitirdiğim borçların blokesi nasıl durur 14 yıldır
Bunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,068
266
83
Selamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅

(Kredi borcu falan değil bu arada Türkcellden telefon almıştım ödeyememiştim.)
Bütün bankalara borcum yoktur sicil düzeltme dilekçesi veriyorsun düzeliyor direk sicilin, ben verdim birkaç gün sonra maaş Bankası Garanti 80 bin kredi kartı verdi, 200k da hazır limit görünüyor uygulamada

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,186
1,228
113
Bütün bankalara borcum yoktur sicil düzeltme dilekçesi veriyorsun düzeliyor direk sicilin, ben verdim birkaç gün sonra maaş Bankası Garanti 80 bin kredi kartı verdi, 200k da hazır limit görünüyor uygulamada
Nerden nasıl veriyorsun dost

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,068
266
83
Öncesinde tabi dosyadaki avukatın bildirmeside gerekiyor bankalara

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,186
1,228
113
once uyapdan butun dosyalar kapancak sonra icra dairesine gidip butun bankalara yazi gondermesini isticeksin sonrada gib den vergi mukellefi kismindan borcu yoktur dilekcesi cikaricaksin diye bilyorum..
Beni. 4 farklı şehirden eskiden kalma kapanmış icra dosyası blokesi gözüküyor borç bitmiş ama kuruşluk blokeler var hacizden kalan

Onları nasıl kapatacam reis o illere gitmem imkansız