Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Ödendikten Sonra Kredi Kartı Hk.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
1,134
113
Beni. 4 farklı şehirden eskiden kalma kapanmış icra dosyası blokesi gözüküyor borç bitmiş ama kuruşluk blokeler var hacizden kalan

Onları nasıl kapatacam reis o illere gitmem imkansız

sana en yakin icra dairesine gidiceksin hangi sehirdeysen borclarim odedim uyapda,doayalar kapali ama 0.5 kurus veya 1-2 tl icin dosya banka uzerinde kapanmamis bunun icin ordakiler yazi gondericek banka genel mudurlugune sonra kapanir..

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,633
113
Selamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅

(Kredi borcu falan değil bu arada Türkcellden telefon almıştım ödeyememiştim.)
Çapa fen mi

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,186
1,228
113
sana en yakin icra dairesine gidiceksin hangi sehirdeysen borclarim odedim uyapda,doayalar kapali ama 0.5 kurus veya 1-2 tl icin dosya banka uzerinde kapanmamis bunun icin ordakiler yazi gondericek banka genel mudurlugune sonra kapanir..
Teşekkürler dostum