- 9,878
- 6,050
- 113
Ben onu aldım da markaji alamadimşu ikimisli alsaydık O da iyi ya inşallah ekler
Ben onu aldım da markaji alamadimşu ikimisli alsaydık O da iyi ya inşallah ekler
Ben de tam tersi bunu aldım markacı Almadım direkt Bonus talepten talep ediyorsun değil mi misli'de de öyleBen onu aldım da markaji alamadim
Önceden yatırım varmıydıMerhaba arkadaşlar ikinci kez deneme bonusu veriyor 500 freebet ikili kombine oran 1.50 tek maç oran 2 10x çevrim isteyen alsın çevrimi kolay üç kuponda çekime gittim 1500 minimum maksimum çekim
Bonus talepten talep ediyoruz tel güncelle gelecek yap ekleniyor spin almayın Spor alın spin çöp
Ekli dosyayı görüntüle 969444
yokMisli acildimi
WonnnnnnUlan şu bir gol atsaydı Torium'a At ye 1710 tek tek giderdik ya ikili kombin yaptık
Ulan o dakika yedi oranı vardı bak geldi 3-0Ben onu aldım da markaji alamadim
TebrikWonnnnnn
1710 yaptık Sinan orada bekliyor maçlar başlasın şunu 10 kat çevrimi var yaTebrik
Wonu duydu wın diye geldiTebrik
HahahhahahahahahahahhaHHWonu duydu wın diye geldi
Keşke ana parayla olsaydı deneme bonusuyla oynuyorum🤣🤣🤣 millet ha ho diyo aciz ac🤣Wonu duydu wın diye geldi
Bol şans Muro at kuponu da takiplesin sino dağıtımı da ona yaptır jsjsjKeşke ana parayla olsaydı deneme bonusuyla oynuyorum🤣🤣🤣 millet ha ho diyo aciz ac🤣
Belki inanmayacaksın yemin ediyorum bu telefonu ekran alma tuşu bozuk ses kısma🤣🤣🤣🤣🤣😂 açiz diyoz qnlamiyon 🤣Bol şans Muro at kuponu da takiplesin sino dağıtımı da ona yaptır jsjsj
Hadi vur şu parayı da bi tuşlu telefon al kendineBelki inanmayacaksın yemin ediyorum bu telefonu ekran alma tuşu bozuk ses kısma🤣🤣🤣🤣🤣😂 açiz diyoz qnlamiyon 🤣
HahaHHagGagGagagGGHadi vur şu parayı da bi tuşlu telefon al kendine