- 2,881
- 506
- 113
Bonusu talep ediyorsun orda telefon doğrulama geliyor numara yaz tıklayınca duruyor . Ayrıca sitede numara doğrulama ayrıca bir alanda yok kardeşim nerede varSiteden numara doğrulama yaptım ordan verdiler
Bonusu talep ediyorsun orda telefon doğrulama geliyor numara yaz tıklayınca duruyor . Ayrıca sitede numara doğrulama ayrıca bir alanda yok kardeşim nerede varSiteden numara doğrulama yaptım ordan verdiler
Kardeşim sırada bekliyor yazıyor sen nasıl aldın durmadan güncellenme var deniyor banİki misli ödüyor mu beyler
Dün geceden aldım benKardeşim sırada bekliyor yazıyor sen nasıl aldın durmadan güncellenme var deniyor ban
Seneler evvel fsden 250 lira saklmaya calismistim onu bile yememisler,hadibisin rast gitsin 😅Çekimden sonraki kupon da won buna spin saklanır 😅Ekli dosyayı görüntüle 969448
Rezalet bir siteRezıllık
Linki ne yapacan tum siteler az once yine operasyon yediikimisli link varmı beyler
O yüzden vermiyor desene 🤣🤣Linki ne yapacan tum siteler az once yine operasyon yedi
operasyon çocukları deseneLinki ne yapacan tum siteler az once yine operasyon yedi
Bitti bu is zaten hepimuz soyluyirduk sende soyluyirdun devlet istese 4 koldan saldirir nefes aldirmaz oyle oluyir artik gfO yüzden vermiyor desene 🤣🤣
osmanlı imparatorluk dönemi geri geldi IV.Murat sigarayı yasaklıyan padişah I.Tayyib kumarı yasaklıyan padişah 😂Bitti bu is zaten hepimuz soyluyirduk sende soyluyirdun devlet istese 4 koldan saldirir nefes aldirmaz oyle oluyir artik gf
operasyon çocukları desene
Reis sen nereli 🤣🤣Bitti bu is zaten hepimuz soyluyirduk sende soyluyirdun devlet istese 4 koldan saldirir nefes aldirmaz oyle oluyir artik gf