Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ilker5445 Kasa 1900 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Ben trx versemde anca siteye yaptırabilirim cekemme

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,525
6,710
113
Arkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂

Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34

Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
geceniz güzel olsun , 🫡 belki 1-2 saat sonra birdaha açarız 🤑😂
@Shellac lose 🔒
Kral rollerin piri @sinansrml63 de en baştan beri takipteydi onuda eklersen iyi olur 40-50 TL eksik olsun 1 kişide olsa dışarda kalmasin . Bu arada kesene bereket kral daim olsun insallah

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,695
26,918
113
Arkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂

Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34

Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
geceniz güzel olsun , 🫡 belki 1-2 saat sonra birdaha açarız 🤑😂
@Shellac lose 🔒
Bu listeye giremediysek sorun bende sanırım kendimi sorgulamam lazım tebrikler bol şanslar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...