- 15,855
- 9,788
- 113
Sitenin ki ni versene kanka bide ben seni taniyom mu isim mi drgistinKansız sende var mı seninkini versem sende bana atsan zaten senle dshaonce alışveriş yapmistik
Sitenin ki ni versene kanka bide ben seni taniyom mu isim mi drgistinKansız sende var mı seninkini versem sende bana atsan zaten senle dshaonce alışveriş yapmistik
Aynen Ahmet deveci benSitenin ki ni versene kanka bide ben seni taniyom mu isim mi drgistin
TanimadinmiSitenin ki ni versene kanka bide ben seni taniyom mu isim mi drgistin
Şimdi tanıdım kankaTanimadinmi
Senin trx varmı sen ibanima atŞimdi tanıdım kanka
Tamam hallettim dostBen trx versemde anca siteye yaptırabilirim cekemme
Yatır siteye 1x çevir çek laSenin trx varmı sen ibanima at
Tebrikler ak47 çiçeeemmson kuponda son sanıye golu geldı bende vardım ınternet gıdınce mesaj geç düştü
Havale çekebiliyor muyuz öyle yaparsak direkt siteye atarsaYatır siteye 1x çevir çek la
Ben öyle yapıyorum misli de filanHavale çekebiliyor muyuz öyle yaparsak direkt siteye atarsa
Kral rollerin piri @sinansrml63 de en baştan beri takipteydi onuda eklersen iyi olur 40-50 TL eksik olsun 1 kişide olsa dışarda kalmasin . Bu arada kesene bereket kral daim olsun insallahArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
geceniz güzel olsun , 🫡 belki 1-2 saat sonra birdaha açarız 🤑😂
@Shellac lose 🔒
Bu listeye giremediysek sorun bende sanırım kendimi sorgulamam lazım tebrikler bol şanslar herkeseArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
geceniz güzel olsun , 🫡 belki 1-2 saat sonra birdaha açarız 🤑😂
@Shellac lose 🔒