- 48,750
- 53,546
- 113
Yaw bu isler söz ile olmaz kimse bunu göze alamaz abd bunu göze alsin diyelim abd tarihten silinir herkes pusuda bekliyor bir zafiyet versin de saldiralim diye savaş ole kolaymivelev ki etti
Yaw bu isler söz ile olmaz kimse bunu göze alamaz abd bunu göze alsin diyelim abd tarihten silinir herkes pusuda bekliyor bir zafiyet versin de saldiralim diye savaş ole kolaymivelev ki etti
İyi görevler reisHaberlere düştü son dk bakın oraya burdan ben yazamiyirum
Yok dost füze videoya cekmislerAy değilmi bu
Haberlere bakın TV'ye düştü benim bildiğim haber son dkAga çok başka olaylar olabilir işin içinde ben anlamadım milli savunma bakanlığı 12 saat önce İncirlik bir Türk üssüdür diye gönderi yayımlamış Türk Bayraklı felan onun gecesine de böyle bir haber görünce insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Sagolİyi görevler reis
Burdan tıkla hata verir ekrana gelen linke tıkla izleAy değilmi bu
Neyse bizi aşar bu konular bimden aldığım 75 ₺ lik garip işi kebabımı pişirip sahurumu yapacam 😂Yaw ne natosu ne hali abd Türkiye savaş acsa ciddi anlam da guc zafiyeti yasicak çindir rusyadir hepsi pusuda
Afiyet olsun reis Allah kabul etsinNeyse bizi aşar bu konular bimden aldığım 75 ₺ lik garip işi kebabımı pişirip sahurumu yapacam 😂
Aynen sen ye yemeğini afiyet olsun bu işler seni aşar puahqNeyse bizi aşar bu konular bimden aldığım 75 ₺ lik garip işi kebabımı pişirip sahurumu yapacam 😂
kral adam başka birşey soruyor iki gün sonra amerikayla ters düşersen natonun sana sağladığı savunma sistemlerini kullanamayacaksın. S-400'ler alınmıştı bunlar kullanıma hazır mı natonun entegresinden çıktığımızda kendimizi hala savunabilecek durumda mıyız benim en merak ettiğim şey bu. O saydığın ülkelerin çin dışında amerikanın askeri gücüne karşı gelme şansı yok. Eğer hava savunma gücün yoksa amerika hava sahanda cirit atıyor geliyor gidiyor bombalıyor. Çin'de o agrasifliği göstermeye belli ki daha hazır değil kendi içinde. Bu dediklerimden felan da amerikan hayranlığı felan çıkarmayın yani karşındaki gücü kabul etmezsen bunun önlemini hiçbir zaman alamazsın. Olası bir amerika savaşında Amerika'yı karadan tehdit edebilecek bir güç yok hiçbir komşusu bunu yapacak potansiyel de değil ufak bi ümit kırıntısı bile yok. İş göğüs göğüse çarpışmaya kalmadan bitebiliyor artıkYaw bu isler söz ile olmaz kimse bunu göze alamaz abd bunu göze alsin diyelim abd tarihten silinir herkes pusuda bekliyor bir zafiyet versin de saldiralim diye savaş ole kolaymi
Jackpot yerine füzeyi yakala onun ödülü daha büyüktürBir jackpot yakalamadan füze yiyip ölecez lanet gelsin
Abd Türkiye savaş dediğin kismi okudum gerisini okumadım abd nin gotu yemez buraya saldırmaya turkiye karada dünyada askeri güç olarak 2 sırada biz ne garip filistiniz ne iraniz adamlar iranin basindaki adamları indirdi İran bi bok yiyemedi anca füze atsınlar onu bile atmayı bilmiyorlarkral adam başka birşey soruyor iki gün sonra amerikayla ters düşersen natonun sana sağladığı savunma sistemlerini kullanamayacaksın. S-400'ler alınmıştı bunlar kullanıma hazır mı natonun entegresinden çıktığımızda kendimizi hala savunabilecek durumda mıyız benim en merak ettiğim şey bu. O saydığın ülkelerin çin dışında amerikanın askeri gücüne karşı gelme şansı yok. Eğer hava savunma gücün yoksa amerika hava sahanda cirit atıyor geliyor gidiyor bombalıyor. Çin'de o agrasifliği göstermeye belli ki daha hazır değil kendi içinde. Bu dediklerimden felan da amerikan hayranlığı felan çıkarmayın yani karşındaki gücü kabul etmezsen bunun önlemini hiçbir zaman alamazsın. Olası bir amerika savaşında Amerika'yı karadan tehdit edebilecek bir güç yok hiçbir komşusu bunu yapacak potansiyel de değil ufak bi ümit kırıntısı bile yok. İş göğüs göğüse çarpışmaya kalmadan bitebiliyor artık
Burdan tıkla hata verir ekrana gelen linke tıkla izle
[/QU anlayacak arkadaslara şöyle yazayım bir yerden uçak kalkar uçak 1000 mil oteyede düşse o üste o uçak ordan kalktigu için alarm verilir nokta![]()
Son dakika: Adana'da siren sesleri duyuldu, patlama sesi geldi
Son dakika... Adana'da 5 dakika boyunca sirenler çaldı ardından patlama sesi duyuldu. İncirlik Üssü'nde alarm durumuna geçildi. Şehirde itfaiye ve güvenlik güçlerine ait araçların sesleri duyuluyor...www.ekonomim.com
Çin’le Rusya bu ABD ile İsrail’den 1000kat daha iyidir ben olsam onlardan taraf olurumNATO falan sadece çıkar icabı Türkiyenin yanında olur. O laki Amerika İsrail itleriyle soavasa girersek (böyle bişey olma ihtimali yok gibi bişey) o zmn notu kendini lav eder yine Türkiye'nin yanında Durmaz. Çünkü NATO üyeleri bu iki devletin kuklası zateb
bende dedim bu deprem nerde kaldı ozletti .Tokat'ta 5.5 deprem olmus
Bende aynı fikrideyim shangay üçlüsü daha iyi lakin böyle durumda yiyeceğin ambargonun hadi hesabı olmazÇin’le Rusya bu ABD ile İsrail’den 1000kat daha iyidir ben olsam onlardan taraf olurum