Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Aga çok başka olaylar olabilir işin içinde ben anlamadım milli savunma bakanlığı 12 saat önce İncirlik bir Türk üssüdür diye gönderi yayımlamış Türk Bayraklı felan onun gecesine de böyle bir haber görünce insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Haberlere bakın TV'ye düştü benim bildiğim haber son dk

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,409
4,937
113

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,750
53,546
113
Rusya zamanında elinde sadece taş olan bir Çeçenistan ile bas edemedi savaş dediğiniz şey ole basitmi

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,515
6,321
113
Allah sonumuzu hayır etsin dostlar

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,683
992
113
Yaw bu isler söz ile olmaz kimse bunu göze alamaz abd bunu göze alsin diyelim abd tarihten silinir herkes pusuda bekliyor bir zafiyet versin de saldiralim diye savaş ole kolaymi
kral adam başka birşey soruyor iki gün sonra amerikayla ters düşersen natonun sana sağladığı savunma sistemlerini kullanamayacaksın. S-400'ler alınmıştı bunlar kullanıma hazır mı natonun entegresinden çıktığımızda kendimizi hala savunabilecek durumda mıyız benim en merak ettiğim şey bu. O saydığın ülkelerin çin dışında amerikanın askeri gücüne karşı gelme şansı yok. Eğer hava savunma gücün yoksa amerika hava sahanda cirit atıyor geliyor gidiyor bombalıyor. Çin'de o agrasifliği göstermeye belli ki daha hazır değil kendi içinde. Bu dediklerimden felan da amerikan hayranlığı felan çıkarmayın yani karşındaki gücü kabul etmezsen bunun önlemini hiçbir zaman alamazsın. Olası bir amerika savaşında Amerika'yı karadan tehdit edebilecek bir güç yok hiçbir komşusu bunu yapacak potansiyel de değil ufak bi ümit kırıntısı bile yok. İş göğüs göğüse çarpışmaya kalmadan bitebiliyor artık

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bir jackpot yakalamadan füze yiyip ölecez lanet gelsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,855
27,111
113
NATO falan sadece çıkar icabı Türkiyenin yanında olur. O laki Amerika İsrail itleriyle soavasa girersek (böyle bişey olma ihtimali yok gibi bişey) o zmn notu kendini lav eder yine Türkiye'nin yanında Durmaz. Çünkü NATO üyeleri bu iki devletin kuklası zateb

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,750
53,546
113
kral adam başka birşey soruyor iki gün sonra amerikayla ters düşersen natonun sana sağladığı savunma sistemlerini kullanamayacaksın. S-400'ler alınmıştı bunlar kullanıma hazır mı natonun entegresinden çıktığımızda kendimizi hala savunabilecek durumda mıyız benim en merak ettiğim şey bu. O saydığın ülkelerin çin dışında amerikanın askeri gücüne karşı gelme şansı yok. Eğer hava savunma gücün yoksa amerika hava sahanda cirit atıyor geliyor gidiyor bombalıyor. Çin'de o agrasifliği göstermeye belli ki daha hazır değil kendi içinde. Bu dediklerimden felan da amerikan hayranlığı felan çıkarmayın yani karşındaki gücü kabul etmezsen bunun önlemini hiçbir zaman alamazsın. Olası bir amerika savaşında Amerika'yı karadan tehdit edebilecek bir güç yok hiçbir komşusu bunu yapacak potansiyel de değil ufak bi ümit kırıntısı bile yok. İş göğüs göğüse çarpışmaya kalmadan bitebiliyor artık
Abd Türkiye savaş dediğin kismi okudum gerisini okumadım abd nin gotu yemez buraya saldırmaya turkiye karada dünyada askeri güç olarak 2 sırada biz ne garip filistiniz ne iraniz adamlar iranin basindaki adamları indirdi İran bi bok yiyemedi anca füze atsınlar onu bile atmayı bilmiyorlar

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Burdan tıkla hata verir ekrana gelen linke tıkla izle
[/QU anlayacak arkadaslara şöyle yazayım bir yerden uçak kalkar uçak 1000 mil oteyede düşse o üste o uçak ordan kalktigu için alarm verilir nokta

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,918
12,851
113
NATO falan sadece çıkar icabı Türkiyenin yanında olur. O laki Amerika İsrail itleriyle soavasa girersek (böyle bişey olma ihtimali yok gibi bişey) o zmn notu kendini lav eder yine Türkiye'nin yanında Durmaz. Çünkü NATO üyeleri bu iki devletin kuklası zateb
Çin’le Rusya bu ABD ile İsrail’den 1000kat daha iyidir ben olsam onlardan taraf olurum