Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
İslam ülkeleri birlik olsa hiçbir ülke karşı çıkamaz di tek tek indiriyorlar diğerleri de seyrediyor
İslam ülkeleri çöp hep. Afganistan Pakistan Sünni İslam ülkeleri ikisi de güya birbirlerini öldürüyorlar. İslam ülkeleri ile dayanışma politikası yapilmaz. Kanada ile Yeni Zelanda ile birlik ol daha güvenilirdir.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
17 yaşında girdim ömrümüzü bu vatana adadik yüce Önder Atamız ne demiş geldikleri gibi giderler ki iş oraya gelsin benim sulalemin asker olmasını bırakın 85ilyon bu ülkede benden bile daha çok vatansever ve askerdir biz ne ırmağa ne Suriye'ye benzemeyuz yazmayın dedim ama gaza getirdi iz yine
Yav asker işi kalmadi kardeşim. Ne askerî, oldu olası kilic kalkan alalım. Şu an savaş olsa dediğin gibi asker işiyle yurutulecek olsa bile senin kullandığın silahların miladi doldu. Adamlar yeni nesil savaş uçaklarıyla uzaktan yürütürken senin İHA siha dışında neyin var

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
Yav asker işi kalmadi kardeşim. Ne askerî, oldu olası kilic kalkan alalım. Şu an savaş olsa dediğin gibi asker işiyle yurutulecek olsa bile senin kullandığın silahların miladi doldu. Adamlar yeni nesil savaş uçaklarıyla uzaktan yürütürken senin İHA siha dışında neyin var
2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahın

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Salıver gitsin secdumanı
images (10).jpeg

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahın
Aynen ne silah eğitimi ne atış eğitimi biri saldirsa komutan depodan mermileri çıkaracak ta sana verecekte ohoo

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,854
3,544
113
Bıraksınlar bu işleri akil oyunu yapıyorlar sozde Erdoğanı hic sevmem de ama çok zeki adamdir bole bir topa girermi hayat ta
Kardeşim küresel ekonomik krizde,abd kendi tahvillerini alan olmadığı için kendisi satın alıyor,tarihe baktığında 1.dünya savaşı-2.dünya savaşı hep küresel krizlerin sonunda çıkmıştır,şuanda da en olası senaryo savaş+dikta yönetimlerde ortadoğu tarihine bakarsan görürsün güven kaybı,oy kaybı olduğunda iktidarlar savaşa yönelir.

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Burda neyimiz oldugunumu yazayım kalp kırmak istemiyorum ama bilmiyorsun konuşuyorsun diyeyim kibarca

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
Yav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
Ne yapsınlar iyi olan silahlari doğudaki askerlere veriyorlar batıda olay yokki
Doğuda iyi silahmı veriyorlar ortalama bir ak47 veriyorlar doğuda millet yürüyen makinalı yapıyor senin iyi dediğin en baba keleş var doğuda nöbet tutanın elinde

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,681
53,473
113
Gerçi insanın önemi kalmamış bir atom atılsa hangi ulke olursa olsun yok olup gider

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Yav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun
Savaş kodunuz başarılı bir şekilde sisteme eklendi.

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
Onların hayalet uçağı varsa bizim keleşlerimiz g3 tüfeklerimiz var öyle deme tutukluluk yapıp rakibi şaşırtıcaz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
Kaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandir