Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Benmi arastircam anlamadım askeri hava trafik kontrolörüyum 30sene bu orduya hizmet ettim 10 yıl incirlikte görev yaptım americalilarla senmi biliyom benmi bı dusun
Ne alakası var bu dediğin ile araştırmanın anlamadım neyse sana hayırlı görevler

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,478
4,440
113
Dost İran Amerikan üslerini vuracak incirlikteki üs NATO üssü o yüzden sorun yok adamlar Amerikan üssü olan ülkeleri vuracak Türkiyede Amerikan üssü yok NATO'nun üsleri var

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,854
3,544
113
Zorla savaşa sokacaklar bizi,iranı deli mi skti füze atsın bize,ülke mossad ajanından geçilmiyo yakala yakala bitiremedi emniyet,füze muhabbeti tutmazsa iran bayraklı terör saldırısı düzenlerler olmazsa başka senaryo.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,593
6,338
113
Dost İran Amerikan üslerini vuracak incirlikteki üs NATO üssü o yüzden sorun yok
Kardeş ne söylüyosun sen bu ülke sınırları içerisinde Çanakkale'de vana Trabzon'dan hataya herhangi bir yere hiçbir güç başka siyasi çatışma yüzünden ne bir mermi atabilir ne de bir uçak ucurabilir orada Amerika askerlerinin olması Amerika'nın kontrolu altında olduğu anlamına gelmez

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,409
4,937
113
Dostlar yorumlarınızı birbirimizi kırmayalım şekilde yazalim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Kardeş ne söylüyosun sen bu ülke sınırları içerisinde Çanakkale'de vana Trabzon'dan hataya herhangi bir yere hiçbir güç başka siyasi çatışma yüzünden ne bir mermi atabilir ne de bir uçak ucurabilir orada Amerika askerlerinin olması Amerika'nın kontrolu altında olduğu anlamına gelmez
İncirlik en önemli Türk üssüdür içerisinde Amerikan itlerinin olması bizi ilgilendirmez

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,575
1,078
113
Adana'da duyulan patlama sesleri ve sirenler, İran'dan fırlatılan bir balistik mühimmatın Türk hava sahasına girmesi üzerine NATO unsurları (Doğu Akdeniz'de) tarafından etkisiz hale getirilmesinden kaynaklanıyor. İncirlik'teki sirenler tedbir amaçlı çaldı. MSB açıklamasına göre hasar veya yaralanma yok.

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,478
4,440
113
Reis demişsin ya İncirlikten siren sesleri geliyor diye Türkiye'de Amerikan üssü yok NATO üsleri var onu diyorum İran bazı ülkelerdeki Amerikan üslerini vuracak

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
1,493
113
Tokat 5.6 ordakiler iyidir umarım gecmis olsun

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,593
6,338
113
Adana'da duyulan patlama sesleri ve sirenler, İran'dan fırlatılan bir balistik mühimmatın Türk hava sahasına girmesi üzerine NATO unsurları (Doğu Akdeniz'de) tarafından etkisiz hale getirilmesinden kaynaklanıyor. İncirlik'teki sirenler tedbir amaçlı çaldı. MSB açıklamasına göre hasar veya yaralanma yok.
Bu İran yetti artık

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
1,493
113
İran böyle giderse bi tane isabet ettirecek bu kadar da ard arda yanlış fuze olmaz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
NATO üyesi olmasak mahvolduk 😂

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Dostlar yorumlarınızı birbirimizi kırmayalım şekilde yazalim
Üzücü olan su rahmetli dedim askerdi babammaskerdi keza ben askerim üstelik hava trafik kontrolörüyum diyorum bana biseyler anlatmaya çalışıyorum hava trafik demek bilmeyen için. Benden izinsiz kuş bile ucamazzz

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,478
4,440
113
İranın Türkiye'ye karşı tek bir hatası olursa NATO'nun beşinci maddesi devreye girer ve NATO üyeleri olan ulkelerde İran'a savaş açar bunada İran natoyu karsisina almak istemez @TestoHaylan06 haylanım nasıl konuştum iyimi