- 19,417
- 20,965
- 113
Bilmediğim bir hava savunma sistemlerimiz mı var Gök kubbe gibi mesela aydınlatırmısın Erhan reisimOlsak veya olmasak farketmez ki
Bilmediğim bir hava savunma sistemlerimiz mı var Gök kubbe gibi mesela aydınlatırmısın Erhan reisimOlsak veya olmasak farketmez ki
Hayır alakası yok ne olduğunu biliyorum ama yazamam burdan problem yok bizim icinAdana'da duyulan patlama sesleri ve sirenler, İran'dan fırlatılan bir balistik mühimmatın Türk hava sahasına girmesi üzerine NATO unsurları (Doğu Akdeniz'de) tarafından etkisiz hale getirilmesinden kaynaklanıyor. İncirlik'teki sirenler tedbir amaçlı çaldı. MSB açıklamasına göre hasar veya yaralanma yok.
Sen zaten adamsınİranın Türkiye'ye karşı tek bir hatası olursa NATO'nun beşinci maddesi devreye girer ve NATO üyeleri olan ulkelerde İran'a savaş açar bunada İran natoyu karsisina almak istemez @TestoHaylan06 haylanım nasıl konuştum iyimi
Sende haylanım 🥰Sen zaten adamsın
Bizimle alakası yok tanker üssü tanker uçağı uzatmayinnnAga çok başka olaylar olabilir işin içinde ben anlamadım milli savunma bakanlığı 12 saat önce İncirlik bir Türk üssüdür diye gönderi yayımlamış Türk Bayraklı felan onun gecesine de böyle bir haber görünce insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Turkiye ye kimse saldıramaz kimse buna cesaret edemez dostBilmediğim bir hava savunma sistemlerimiz mı var Gök kubbe gibi mesela aydınlatırmısın Erhan reisim
Alıcağı büyük kayıpları göze alamaz kimse kolay kolayTurkiye ye kimse saldıramaz kimse buna cesaret edemez dost
Kankacım vatana can kurban ama NATO üyesi olmasak emin ol çoktan bizede uzanmışlardı onların korkusu NATO biz değilizTurkiye ye kimse saldıramaz kimse buna cesaret edemez dost
velev ki ettiTurkiye ye kimse saldıramaz kimse buna cesaret edemez dost
Hemfikiriz haylanımKankacım vatana can kurban ama NATO üyesi olmasak emin ol çoktan bizede uzanmışlardı onların korkusu NATO biz değiliz
Ayenn oleAlıcağı büyük kayıpları göze alamaz kimse kolay kolay
İranın Türkiye'ye karşı tek bir hatası olursa NATO'nun beşinci maddesi devreye girer ve NATO üyeleri olan ulkelerde İran'a savaş açar bunada İran natoyu karsisina almak istemez @TestoHaylan06 haylanım nasıl konuştum iyimi
Yaw ne natosu ne hali abd Türkiye savaş acsa ciddi anlam da guc zafiyeti yasicak çindir rusyadir hepsi pusudaKankacım vatana can kurban ama NATO üyesi olmasak emin ol çoktan bizede uzanmışlardı onların korkusu NATO biz değiliz
Haberlere düştü son dk bakın oraya burdan ben yazamiyirumNATO'YU SİKLEYEN Mİ KALDI KRAL .