Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
bnm arkadaş yuotube da shorts paylaşıyor yaklaşık 1 senedir 280 küsür videossu var ve 30 bin abonesi var derinlemesine konuştuk we bana dedi ki knki ben aylık ortalam 20-25 kazanıorum...

ortalama 20-25 dediyse onu 2 ile çarpmak lazım adi herif rakip istemiyor!!! sadece o yiyecek !!!!

bnde kanal açmayı düşündüm ingilizce olacak ama :) 1 sene de de iyi bir yan gelir olur iye düşünüorum en azından kumar ihtiyacımı karşılarım bu kalemle....

sizler neler düşünüyosunuz dostlarım yapılır mı :)

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
İnstagram dan kupon paylaşıp para kazanılır mı zamanla büyük takipçi sayısına ulaşınca

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
İnstagram dan kupon paylaşıp para kazanılır mı zamanla büyük takipçi sayısına ulaşınca
kanka kupon tutturma oranına bağlı işi kahbece yaparsan ama her türlü kazanırsın ama bence böyle bişey yapma tutmayan kuponlarını da silme telegram kanalı açarsın bi tane ücretli iddaada iyiysen

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
kanka kupon tutturma oranına bağlı işi kahbece yaparsan ama her türlü kazanırsın ama bence böyle bişey yapma tutmayan kuponlarını da silme telegram kanalı açarsın bi tane ücretli iddaada iyiysen
niye ücretli kanal açtın diyen olursa da her kuponum zaten tutmuyor kendime ek gelir yaratmak istiyorum falan dersin

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,384
712
113
Herkes hesap açsın ve herkes bir birine üye olsun forumda 😃

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,074
6,508
113
o abone sayısınaki hele shorts videosuna o parayı kazanması imkansız yalan söylemiş gibime geliyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,130
15,834
113
shortslardan o parayı kazanması imkansız sana 2 katını söylemiş aksine

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,074
6,508
113
250 milyon izlenmesi var kanalın :) niş içerik ve araştırarak video yapıyor tamamen özgün yani :)
valla gözünle paranın yotube dan banka hesabına geliş ssini görmeden kimsenin bi lafına inanma sonra hayal kırıklığına uğrarsın ha kanıt attıysa orasına birşey diyemem

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,136
3,487
113
bnm arkadaş yuotube da shorts paylaşıyor yaklaşık 1 senedir 280 küsür videossu var ve 30 bin abonesi var derinlemesine konuştuk we bana dedi ki knki ben aylık ortalam 20-25 kazanıorum...

ortalama 20-25 dediyse onu 2 ile çarpmak lazım adi herif rakip istemiyor!!! sadece o yiyecek !!!!

bnde kanal açmayı düşündüm ingilizce olacak ama :) 1 sene de de iyi bir yan gelir olur iye düşünüorum en azından kumar ihtiyacımı karşılarım bu kalemle....

Gercekten ilgilenirsen guzel kazanc verir . ama cok demek istiyor . Ben eurolig ozetlerini Mac biter bitmez editliyip 15 dk da atabiliyordum YouTube 2 hafta da 14 bin abonne olmus ve kazanc acilmisti 1 ayim dolmamisti gunluk 7 $ a cikmisti kazancim . Taki Bir tane yvsk twitch yayincisinin kesitini paylasana Kadar telif atip kanali kapattirmisti ... Tabo oyle olunca hevesim kacti daha da ugrasmadim ama hevesli isen dene bence

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,570
769
113

Kumar ihtiyacını karşılamak mı? Kendine sigortalı bir iş bul . Ben iş verenim piyasa çok kötü. Kumar için çalışma kendin için çalış.

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,599
1,481
113
Kumar ihtiyacını karşılamak mı? Kendine sigortalı bir iş bul . Ben iş verenim piyasa çok kötü. Kumar için çalışma kendin için çalış.
Aklı olsaydı kumar ihtiyacı demezdi kumarı kazanmak için diyorlar ama bilmiyor lar kumar kaybedilmek için yapılmış

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,570
769
113
Aklı olsaydı kumar ihtiyacı demezdi kumarı kazanmak için diyorlar ama bilmiyor lar kumar kaybedilmek için yapılmış
Zaten o düşünceyle devam ederse. Hayatı boyunca çıkılamaz hale alacaktır. Umarım o düşünceden çıkar.

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,445
718
113

Parayı anca İngilizce yaparsan kırarsın mesala geliri düşük ülkelerden izLenirsen O paralara ulaşamazsın ama abd gibi Avrupa gibi yerlerden izlenirsen iyi para kazandırıyor, türkiyede 1 milyon izlenmeye 30₺ civarı veriyor, ama abd izlenme geldiği zaman 430₺ ye çıkıyor bu short izlenmesi 1 milyon izlenmede