- 1,712
- 808
- 113
geçmişimi 🤐
Doktorluğu bırakan insanlar gördük 😂😂2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Sizin İş Geçmişiniz Nedir
1 yıl muavinlik
1 yıl pizzacıda
1 yıl temizlikçi
1 yıl muhasebeci
1 yıl kahvehane işletmesi
1.5 yıl meyhanede garson
2 ay kadın kuaförlüğü
2 ay tantunici
5 yıldır ağır kumarbaz
[/QUOTE
5yıl yakın uzak koruma2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Yaptığın işin bu ülkede elemanı çok yok diye sen niye böyle sik sik böbürleniyon kingo :dgaz altı kaynakçısıyım kanka ben ya yarışamazsın benle hayırlı günler meslek sahibi ol vasıfsız olma sana tavsiyem
1 yilTefeci2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
HahahahahahahHHahHhzhHhahHahHHzhahahahahHhHzha
Belediyede çalışıyorsan daha ne olsun bu ülkede okumuş adamdan daha çok para alıyor belediye çalışanı. İşine sahip çık. Ortalık kötü.2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
Bjk nin feda dönemi gibisin kral 🤣🤣İş değiştirmeyi oldum olası sevmem yeni ortam vs cok zor geliyor bana İş değiştirmektense maaşta indirime gitmeyi tercih ederim
yaptığım işi bu ülkede değil dünyada az var at kafasına konmuş kelebek açlıktan ağzın kokuyor ne böbürlencem olum bizim yaptığımız işte ağız değil bilek konuşur her dirsek çüretene el üstünde tutarsak işimiz varYaptığın işin bu ülkede elemanı çok yok diye sen niye böyle sik sik böbürleniyon kingo :d
Eli kalem tutmayı bilmez bi kaynak tutmayı başarmış yıllarca okul köşelerinde dirsek çürütene caz yapıyor at kafasına bak la