- 7,442
- 4,401
- 113
Benim pskiyatri geçmişim var dost pskiyatri dosyam kabak gibi büyük daha yeni uyandm ilacdan dün akşam 10 dan beri uyuyorum
Belediye ne isi2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Sizin İş Geçmişiniz Nedir
Helal usta25 yasındayım 1 gün bile calısmıslıgım yok boş boş idda kumar kovalıyorum hayata dair bir beklentim de yok 35 40 yaşında intigar etmeyi düşünüyorum
Gölgesinde serinlesinler25 yasındayım 1 gün bile calısmıslıgım yok boş boş idda kumar kovalıyorum hayata dair bir beklentim de yok 35 40 yaşında intigar etmeyi düşünüyorum
Kaymakam olsan ne roller açardın be, hayalî saç beyazlatır36 inşaat larda Sürünüyorum 2 defa kaymakamlik sınavına girdim 86 ve 90puan aldım mülakatta elediler 76 puanla kaymakam aldılar 😄
Ben okudum servis şoförlüğü yapıyorum2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Ya ne boş bir adamsın.tamamen sallamasyonsun reis hiç bir vasfın yok ciddiyim
İdda profesörlugu yapiyorum acemilere ders kurs veriyoruz2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
Hahahaaha ömrün boyunca tek başarabildiğin şeyi meslek edinmişsin konuşuyorsun, başka bir şeye de yeteneğin olsa böyle bir meslek icra etmezdin zaten amk neandertal ibnesi seniyaptığım işi bu ülkede değil dünyada az var at kafasına konmuş kelebek açlıktan ağzın kokuyor ne böbürlencem olum bizim yaptığımız işte ağız değil bilek konuşur her dirsek çüretene el üstünde tutarsak işimiz var