Tazminat vermemek için diyolardir pes etme dost devam5 aydir bir firmada çalışıyorum benim kendim cikisi vermemi istiyorr yönetici çalıştırmak istemiyor bende cikis vermem diyorum bana baskı yapıyorlar yöneticiler
Ne yapmalıyım dostlar
Çıkma aga savaş sonuna kadar5 aydir bir firmada çalışıyorum benim kendim cikisi vermemi istiyorr yönetici çalıştırmak istemiyor bende cikis vermem diyorum bana baskı yapıyorlar yöneticiler
Ne yapmalıyım dostlar
5 aya tazminat vrmiTazminat vermemek için diyolardir pes etme dost devam
TmÇıkma aga savaş sonuna kadar
Onlar cikarirlarsa var tabi5 aya tazminat vrmi
Ne kdr varOnlar cikarirlarsa var tabi
Onu bilemem dostNe kdr var
Var reis onlar çıkardığı sürece her türlü alırsın 3 5 ay olasada5 aya tazminat hakki oluyormu
Böyle demesi senin zaten haklı fesih oluyor sen çıksan hiç bişey imzalamadan böyle derken bide ses kaydına alsan dava açar tazminatından da fazlasını alırsınSürekli bakıyor yani bobing yapıyor eleman bulim snj gondercem dio
İstifa etme bırak onlar çıkartsın5 aydir bir firmada çalışıyorum benim kendim cikisi vermemi istiyorr yönetici çalıştırmak istemiyor bende cikis vermem diyorum bana baskı yapıyorlar yöneticiler
Ne yapmalıyım dostlar
Ses kaydı alicam bidanaBöyle demesi senin zaten haklı fesih oluyor sen çıksan hiç bişey imzalamadan böyle derken bide ses kaydına alsan dava açar tazminatından da fazlasını alırsın
Etmiyom ztn çıkartıyorsan sen çıkart dedimİstifa etme bırak onlar çıkartsın
Sen hepsini ses kaydına al sonra çıkı git arkana bakmadan aç davanı sonrasını o düşünsün sen şuan her türlü haklısınAsalayıcı sözler var
Bu kadar basit akıllı adamsınEtmiyom ztn çıkartıyorsan sen çıkart dedim