- 7,261
- 4,395
- 113
Oyle sey mi olur kardesim alttan alma göstet dişini gerekirse vur ocyi ceza almazssınAsalayıcı sözler var
Oyle sey mi olur kardesim alttan alma göstet dişini gerekirse vur ocyi ceza almazssınAsalayıcı sözler var
TmSen hepsini ses kaydına al sonra çıkı git arkana bakmadan aç davanı sonrasını o düşünsün sen şuan her türlü haklısın
Kadın yönetici dovecemde kadın işte bise yapamıyorumOyle sey mi olur kardesim alttan alma göstet dişini gerekirse vur ocyi ceza almazssın
Tm5 aydır çalışiyorsan kıdem hakkin yok iş veren seni çıkartıyorsa 2 haftalık ihbar hakkin oluyor aldığın maaşın 2 haftalık brüt ücreti neyse o . 6 ayın dolarsa iş verene işe iade davası acabiliyorsun muhtemelen 6 ayın dolmadan seni o yüzden istifa et diye zorluyorlarlardir
kavga etme kardesim asla hiç bir hakkın olmaz bak ben dövdüm bes kurus etmicek adamıs işsiz kaldımKadın yönetici dovecemde kadın işte bise yapamıyorum
Ayn ole onlar çıkartsın nie cikiyom isten ki işsizlik alabilrmiyim çıkartsalar 5 aydir calisiyomBu kadar basit akıllı adamsın
Tmkavga etme kardesim asla hiç bir hakkın olmaz bak ben dövdüm bes kurus etmicek adamıs işsiz kaldım
İzinsiz ses kaydı almak suç mahkemelerde delil olmuyor zaten karşındaki kişinin rızası olması lazım kayıt açtığındaSen hepsini ses kaydına al sonra çıkı git arkana bakmadan aç davanı sonrasını o düşünsün sen şuan her türlü haklısın
İş hukukuna göre çalıştığın yerde en az 1 yıl sigortalı gözüküyorsan, işveren seni çıkartırsa tazminat ödemekle yükümlü oluyordu ama 1 yılı doldurmamışsan tazminatsız çıkartabiliyordu. O kural belki değişmişse onu bilemem5 aydir bir firmada çalışıyorum benim kendim cikisi vermemi istiyorr yönetici çalıştırmak istemiyor bende cikis vermem diyorum bana baskı yapıyorlar yöneticiler
Ne yapmalıyım dostlar
Ozmn alamakİş hukukuna göre çalıştığın yerde en az 1 yıl sigortalı gözüküyorsan, işveren seni çıkartırsa tazminat ödemekle yükümlü oluyordu ama 1 yılı doldurmamışsan tazminatsız çıkartabiliyordu. O kural belki değişmişse onu bilemem
Kural değişmemişse o zaman maalesef alamazsın dostum ama şunu anlamadım. O halde neden işveren sana kendin istifa et diyor kiOzmn alamak
Şimdi love bombing mi mobbing mi @The MagicianSürekli bakıyor yani bobing yapıyor eleman bulim snj gondercem dio
SSK ya gidip ne yapabileceğini öğrenebilir, şikayet edebilirsin, edevletten şikayet edebilirsin, cimere yazabilirsin, avukata danışabilirsin, yapabileceğin bir çok aksiyon var5 aydir bir firmada çalışıyorum benim kendim cikisi vermemi istiyorr yönetici çalıştırmak istemiyor bende cikis vermem diyorum bana baskı yapıyorlar yöneticiler
Ne yapmalıyım dostlar
Şimdi love bombing mi mobbing mi @The Magician

MobingŞimdi love bombing mi mobbing mi @The Magician
TmSSK ya gidip ne yapabileceğini öğrenebilir, şikayet edebilirsin, edevletten şikayet edebilirsin, cimere yazabilirsin, avukata danışabilirsin, yapabileceğin bir çok aksiyon var