Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Kazası Hakkında

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,482
1,609
113
Selamün aleyküm dostlar bilginize ihtiyacım var sağdan soldan olumlu olumsuz bilgiler aldım birde burada paylaşmak istedim 40 gun önce inşaat işinde iş kazası geçirdim raporum vardı rapor geçen hafta bitti dün çıkışımı verdiler bugün mahkemeye verdim firmayı kusur isverende benim MYK belgem de ustalık belgesi olmayan işi verdi iskele sökümü ordan düştüm ayağım kırıldı. Bu mahkeme süresinde başka bir sigortalı işte çalışırsam mahkeme etki edermi iş girişi için

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
2,297
113
Selamün aleyküm dostlar bilginize ihtiyacım var sağdan soldan olumlu olumsuz bilgiler aldım birde burada paylaşmak istedim 40 gun önce inşaat işinde iş kazası geçirdim raporum vardı rapor geçen hafta bitti dün çıkışımı verdiler bugün mahkemeye verdim firmayı kusur isverende benim MYK belgem de ustalık belgesi olmayan işi verdi iskele sökümü ordan düştüm ayağım kırıldı. Bu mahkeme süresinde başka bir sigortalı işte çalışırsam mahkeme etki edermi iş girişi için
Rapor bittiyse problem olmaz diye dusunuyorum gecmis olsun

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,050
3,245
113
Başka işte sigortalı giriş yapacaksan niye mahkemeye veriyon hadi haklarımı almadım diyorsan orasını bilemem ama bana herşeyimi verdiler sonra kovdular dersen sonucta özel sektör tüm haklarını aldıysan kovabilirler

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,482
1,609
113
Başka işte sigortalı giriş yapacaksan niye mahkemeye veriyon hadi haklarımı almadım diyorsan orasını bilemem ama bana herşeyimi verdiler sonra kovdular dersen sonucta özel sektör tüm haklarını aldıysan kovabilirler
Sadece sgk ödeneği ödendi maaşım 70k aldığım ödeme 22k

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,482
1,609
113
Haklarımı bı kenara bırak bir kere bile arayıp hal hatır sormadılar sabrettim çıkışı görünce mahkemeye verdim

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,413
4,512
113
İyilesmediysen raporu uzatman gerekmiyormuydu

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
811
113
Evet ilk gün hastanede iş kazası olarak geçtim
Sakatlık raporun yok dostum iş kazası geçirdin işten çıkmak istedin mahkeme bunlara bakıyor iş kazası geçiren kişi işi bilir gibi ayriyeten raporun bittiyse başka işte çalışa bilirsin bunda yanlış yok

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,482
1,609
113
Sakatlık raporun yok dostum iş kazası geçirdin işten çıkmak istedin mahkeme bunlara bakıyor iş kazası geçiren kişi işi bilir gibi ayriyeten raporun bittiyse başka işte çalışa bilirsin bunda yanlış yok
Yok ben işten çıkayım gibi derdim yoktu rapor bitince bunlarda çıkışı verdi

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,413
4,512
113
2 kere uzattım dost toplam 35 gün aldım 4 gün önce bitti rapor şuan tam olmasada eskisinden iyi ayak parmağım kırıldı 2 tane
Yine uzatman gerekirdi rapor bitip ise devam etmediysen sözleşmede işten çıkarma hakları var mahkemeden birşey çıkmaz