Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Işınlanma Reenkarnasyon Ve Hayvanların Zihin İle Konuşması

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
bence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
vay be :D acilen senin zihnine ulasmak için ne yapabilirim

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,413
659
113
bence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Keşke bu arkadaşa bi sey yedirip içirmeseydik

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,569
1,270
113
Forum tımarhaneden beter Allah yardımcımız olsun

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
Dediklerinin arasında tek doğru olan budur bakın öldgümz zaman 2 melek eşlgiyle ruhumuzun bedensel olarak geçrdigi o ömrün film şeridi olarak izliyoruz ve kararlarımızı sorguluyoruz bir sınraki hayatımıza geçmeden öncesinde
sonraki hayat olsaydı bi öncrki hayatımızdan illaki birşeyler çağrışırdı benim fikrim bu yoksa anlamsız oluyor yani niye tekrar diriliyoruz bi manası yok

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
603
485
63
herkes bişey uyduruyor. ölünce ölüyorsun yok oluyorsun. sonsuz uyku gibi düşün. yaptığın iylikte kötülükte yanına kar kalıyor. cennet cehennem vsde yok. hayvanlar zihinleriylede konuşmuyor sadece hisleri güçlü ve hepsinin farklı yenetekleri var. bukadar basit. rulet oynamaktan baba vangaya dönmüşssünüz mjk

queanthe52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
584
293
63
sonraki hayat olsaydı bi öncrki hayatımızdan illaki birşeyler çağrışırdı benim fikrim bu yoksa anlamsız oluyor yani niye tekrar diriliyoruz bi manası yok
herkes bişey uyduruyor. ölünce ölüyorsun yok oluyorsun. sonsuz uyku gibi düşün. yaptığın iylikte kötülükte yanına kar kalıyor. cennet cehennem vsde yok. hayvanlar zihinleriylede konuşmuyor sadece hisleri güçlü ve hepsinin farklı yenetekleri var. bukadar basit. rulet oynamaktan baba vangaya dönmüşssünüz mjk
Her mevsim yeniden yediğin o meyve nin yeniden yenmesi normalde senin yenideb dogman anormal mi

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
698
435
63
KARDEŞ RUH GENÇLEŞMEZ ÇÜNKÜ RUHUN YAŞI YOKTUR. VE BİR İNSAN ENKARNE OLDUĞU ZAMAN HAYVAN OLARAK DÜNYAYA GELMEZ TEKRAR İNSAN OLARAK GELİR. BEN 4 SENE İLAHİYAT OKUDUM HEPSİNİ BİLİRİM

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Ölüyorsun ve yok oluyorsun. Sevdiklerin, tüm yaşayan insanlar, hatıralar hepsi Yok oluyor. Onun icin Dünyada köpek gibi yasayacaksın. Şeref, Onur bunlar boş laflar. Para sahiplerin, mevki sahiplerin köpeği olacaksın ki onlar sana merhamet etsin.
Siyasileri ve patronları tanrilastirmak için uydurulan yeni dünya düzeni bu
İnanan inansın

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,396
4,487
113
Ölüyorsun ve yok oluyorsun. Sevdiklerin, tüm yaşayan insanlar, hatıralar hepsi Yok oluyor. Onun icin Dünyada köpek gibi yasayacaksın. Şeref, Onur bunlar boş laflar. Para sahiplerin, mevki sahiplerin köpeği olacaksın ki onlar sana merhamet etsin.
İnanan inansın
Yine tek maçtan mi yattın?

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
890
279
63
İnanan inansın
Goyim.jpg

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Mantıklu yazudur diye girdum bu uşak ne diyi diye çıktum uşağum kamera şakasu gibu yazular yazmışun bişey anlamadum çok güldüm komik mesajlar vardur

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Üflemişmi bu

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,813
4,436
113
Kankam bende herşey düşünüyorum ama düşünceden ötesi yok yani fazla takılma sokak aralarına sonrası amatem lütfen yanlış anlama yaşandı düşünüldü sonuç insan..

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
bu cok manyakca bir sey ama keske karinca kelebek filan olsaydik aw. kumar oynayan bir asağilik olacagimiza.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,013
113
Alkolü bırakıyorum çünkü alkol böyle kafa yapmıyor amk ne iciyonuz olm siz

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Tek bişey sorayım peygamberlerden önce yaşayan ilk insanlar cennetemi gidecek cehennememi ? Ne elçi ne kuran ne din hicbirsey yoktu bu insanlar nereye gidecek bence Kur'an-ı Türkler yazmış peygamberlerin tüm isimleri Türkçe ben Araplarda hiç görmedim bu isimleri

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Bı insanı kandirmanin en etkili yolu inancını kullanmaktır bence din uydurma böyle birşey yok e ben kilisede doğruyum yetiştiriliyor Hristiyan olarak ölüyüm cehenneme gidiyim varmı öyle bişey ozaman Arabistan'da Türkiye'de dogurt her cocugu