Goll atın lan ayaksizlar herkese bol şans
Ekli dosyalar
-
149.9 KB Görüntüleme: 48
Kanka bulgardayim nasıl gondereyim western union 14 leva taksit ücreti alıyor anladin miArada gelirse cekılısde acda insanlara biraz faydan olsun laaa hep bana hep bana olmuyor
Yok amq daha nelerKanka bulgardayim nasıl gondereyim western union 14 leva taksit ücreti alıyor anladin mi))))))))
Neden yalan atayım.sana morukYok amq daha neler
Reis baikala fix atiyim diyip duruyodun o zamaj nasil hallettinizKanka bulgardayim nasıl gondereyim western union 14 leva taksit ücreti alıyor anladin mi))))))))
Yalan atıyon demedım okadar kesmesine sasırdımNeden yalan atayım.sana moruk
Bütün sırrı bozdun awReis baikala fix atiyim diyip duruyodun o zamaj nasil hallettiniz
Harbi iyi yakaladın meraklar içindeyim beklıyoruz isoReis baikala fix atiyim diyip duruyodun o zamaj nasil hallettiniz
Para alabiliyorum payfixe ama para yatiramiyorum payfixe dostum razbiraliReis baikala fix atiyim diyip duruyodun o zamaj nasil hallettiniz
Bulgarıstanın neresiPara alabiliyorum payfixe ama para yatiramiyorum payfixe dostum razbirali
Gelecek bişey yok kı moruk sarmıyorMaçı niye takip etmiyosunuz
Dost SMS kodu nasıl geliyor payfix ile yatırım yaparken o zaman 😲Para alabiliyorum payfixe ama para yatiramiyorum payfixe dostum razbirali