Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul'da Yaşayanlar Bilgi Lazım

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
112
43
Arkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,750
4,419
113
Arkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Kınalıdan başlayıp büyük adaya gidiyor en son durak büyük ada gezmek için çok güzel yer tavsiye ederim büyük adayı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,633
37,239
113
10.000 dolara rehberlik ederim

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,856
3,217
113
Bende tekne var makul ucrete ikinizide götürürüm

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
Maltepe’den aşırı yakın direk geçebilirsin.Adaların tamamını çok severim ama Büyük Adada benim keşfettiğim bir alan var ormandan girip yürüyüp aşağıdan inince cennet gibi bir alan var 1 kişi bile yok.Manitayla gidip çadır kuruyorduk mis gibi bir yer.Zaten adalarda şu anda çadır yasağı var öyle bir şey yapacaksan kaçak yapman lazım söyleyeyim

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,560
769
113
Dostum heybeli Ada gitmiştim baya iyiydi ferah ortam gezilecek yer çok pahalı değil yollar iyi bisiklet kiralayip rahat bi şekilde geziliyor ben Eminönü den gitmiştim

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
112
43
Maltepe’den aşırı yakın direk geçebilirsin.Adaların tamamını çok severim ama Büyük Adada benim keşfettiğim bir alan var ormandan girip yürüyüp aşağıdan inince cennet gibi bir alan var 1 kişi bile yok.Manitayla gidip çadır kuruyorduk mis gibi bir yer.Zaten adalarda şu anda çadır yasağı var öyle bir şey yapacaksan kaçak yapman lazım söyleyeyim
Yok hocam kamp şeklinde değil de günü birlik gezip belki bir iki duble rakı içip döneriz. En iyisi büyük ada sanırım

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
Yok hocam kamp şeklinde değil de günü birlik gezip belki bir iki duble rakı içip döneriz. En iyisi büyük ada sanırım
Gezip rakı içip döneceğiz düşüncesindeysen Büyük adayı öneririm.Çok güzel yapıda tarihi yalıları gezersiniz yürüyerek baştan sona sonra uç tarafında Beltur var hem çok ucuz hemde yeri çok güzel tatlı kahve yaparsınız.En son dönersiniz Vapurdan indiğiniz tarafta rıhtımda çok güzel rakı balık restorantları var takılırsınız

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
112
43
Gezip rakı içip döneceğiz düşüncesindeysen Büyük adayı öneririm.Çok güzel yapıda tarihi yalıları gezersiniz yürüyerek baştan sona sonra uç tarafında Beltur var hem çok ucuz hemde yeri çok güzel tatlı kahve yaparsınız.En son dönersiniz Vapurdan indiğiniz tarafta rıhtımda çok güzel rakı balık restorantları var takılırsınız
Hocam sen baya tecrübe etmişsin orayı maşallah bir yere gezmeye gitmeden önce muhakkak gidenlerden tavsiye alırım heybeli Ada ve büyük ada arasinda kaldım ama bakayım ya heybeliye gidecegim yada dedigin gibi büyük adaya güzel restoranlar falan var diyorsun tam aradığım şey aslında:)

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,899
1,481
113
Lavugun profil fotoğrafına bak karıyı götürüp öldürecek kesin

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
Hocam sen baya tecrübe etmişsin orayı maşallah bir yere gezmeye gitmeden önce muhakkak gidenlerden tavsiye alırım heybeli Ada ve büyük ada arasinda kaldım ama bakayım ya heybeliye gidecegim yada dedigin gibi büyük adaya güzel restoranlar falan var diyorsun tam aradığım şey aslında:)
Çok günlerimiz geçti dost adalarda.Kalmayı düşünsen çok daha eğlenceli şeyler söylerdim.Baktın çok hoşunuza gitti kalmak istediniz gece kulübü tarzı şeyleri seviyorsa kız arkadaşın çok nezih takılan gece 4 de kadar açık mekanda var rıhtıma çok yakın.Gidip disko tarzı takılırsınız çıkıncada sandviçinizi biralarınızı alıp rıhtımda gün doğarken oturur romantik date takılırsınız vapur saatine kadar :) Diğer haftasonu içinde ben nasip olursa kız arkadaşla gideceğim özledim adaları