Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşyeri Haksızlık

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
560
93
Arkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,983
1,211
113
senin sigortanı yapmıyor.sigortasını yapanlara 31 bin veriyor. sen elden aldığın için onlardan yüksek alıyorsun.günlük 1600 dediğine göre

aslankatleden1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
224
119
43
Arkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim
hee ben ettim nolacaklan de

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,882
2,285
113
Hemen bir avukata başvur bro

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
719
113
Kral sen günlük olarak aylikcidan fazla alıyorsun ama illaki sigorta kesmis ise adam akıllı yapsinlar

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
560
93
170 şikayet ettim hakkımı aradım sonuçta

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,882
2,285
113
senin sigortanı yapmıyor.sigortasını yapanlara 31 bin veriyor. sen elden aldığın için onlardan yüksek alıyorsun.günlük 1600 dediğine göre
Haftalık aldığı için tatil günlerini düşüyorlar.
Sigorta da yatmadığından aylığı 38400e geliyor.
Büyük ihtimal yövmiyesinide 24 günden hesaplıyorlar.

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
795
113
Elden alıyorsan zor zaten iki ay kisa bir sure ugrsmaya bile degmez ben isyerini mahkeme ye verdim baska konudan 1 sene oldu hala devam ediyor alacagim paranin yuzde50 su gittiesimdiden avukat parasi dosya masrafi vekalet falan vs.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,882
2,285
113
Elden alıyorsan zor zaten iki ay kisa bir sure ugrsmaya bile degmez ben isyerini mahkeme ye verdim baska konudan 1 sene oldu hala devam ediyor alacagim paranin yuzde50 su gittiesimdiden avukat parasi dosya masrafi vekalet falan vs.
Faizi ile geri alırsın

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
478
305
63
Sen adamlara sormadan şikayet ediyon adam sana zaten sigorta parasını veriyor aldığın para aylık 48 bin yapıyor zaten
Diğer çalışanlar enayi mi 31 alıyo sigortası oldugu için o parayı alıyor sana sigorta yapmadığı için o parayı veriyor sigorta yapsa 1200 verir sana günlük

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
560
93
Diğer çalışanlar enayi mi 31 alıyo sigortası oldugu için o parayı alıyor sana sigorta yapmadığı için o parayı veriyor sigorta yapsa 1200 verir sana günlük
Bayramlarda resmi tatillerde aylıkçı olanlar çift mesai alırken bize hiç bişey verilmedi kral