- 607
- 329
- 63
Beyler bu italyaya ne zaman savaş açarız bunlar bu dünyada yaşamasın abi kainat en kitapsız takımı
Danimarka ve İtalya genel 1.5 üst toplam 3 orandı devre arası attık ona birşeyler o da olsun artıkİtalya bile kendisine güvenmiyor siz neyine güvendiniz aw hocası gattuso olan takımdan hayır mı gelir
Orana aldanmıcan1.20 oranlı Danimarka 1.30 oranlı İtalya gol atamıyor yersen
İyi bari rahat geldi 3 oranDanimarka ve İtalya genel 1.5 üst toplam 3 orandı devre arası attık ona birşeyler o da olsun artık
Üst olsa holi 50 oran gelecek holi yaş tahtaya basmazAllah belasini versin bu takimin ulan butun maclara 1.5 ust verdim bu serefsizlere ust verdim butun maclar ust oldu bunlar 1 gol daha atamadi 8 mac 1 golden yattim puffff
Bunlarin beyinde bok var mk ne cins bi ulke hata bizde bu kahpelere oynuyoruzBeyler bu italyaya ne zaman savaş açarız bunlar bu dünyada yaşamasın abi kainat en kitapsız takımı
Onu takip etmedimde beni yatirdi hala onun sinirindeyim cok koydu bu yoklukda 50k alicakdim suan skilmis tavuk gibiyimÜst olsa holi 50 oran gelecek holi yaş tahtaya basmaz
Kaç TL bastırdıÜst olsa holi 50 oran gelecek holi yaş tahtaya basmaz
1000 ben 500 attım bir gole 25K kaçtıKaç TL bastırdı
Vayne 50 k gitmiş 50 k1000 ben 500 attım bir gole 25K kaçtı
Nasıl oluyorsa 1 gole kaçıyor devamlı bu 50K larVayne 50 k gitmiş 50 k
Kral sen diyelim 5 k atiyon direk kuponlarını oynuyon yoksa geri 5 k cekiyonmu oynadiktan sonraNasıl oluyorsa 1 gole kaçıyor devamlı bu 50K lar
En fazla 1000-1500 ayırıyorum oranlara geri kalanı çekmek için uğraşıyorum yoksa başa çıkamazsın para ayarlamaklaKral sen diyelim 5 k atiyon direk kuponlarını oynuyon yoksa geri 5 k cekiyonmu oynadiktan sonra