- 18,703
- 11,063
- 113
Olmazdı hocam şöyle hesapla; Deneme bonusu 1 TL iken giryoduk bi ara sitelere😃😃her gün jojo mat kodunu biriktirseydik şimdiye kadar 20-30k olurdu hep yedik
Olmazdı hocam şöyle hesapla; Deneme bonusu 1 TL iken giryoduk bi ara sitelere😃😃her gün jojo mat kodunu biriktirseydik şimdiye kadar 20-30k olurdu hep yedik
Ellerine sağlık kralDostlar dmden ulaşacam toplam
6 kişi ben dahil
İsim yazmıyorum
Ödül alan teşekkür etsin burdan
Hadi yine çıkardın çorba parasını 😃Ellerine sağlık kral
Dostum hakanın tahtında gözün var senin maşallahın varHadi yine çıkardın çorba parasını 😃
Burdayım@Hakan170 neredesin ses ver
abi seçildi mı 5 kişi@Hakan170 neredesin ses ver
Bak sabah da yazdın cevap vermedim. Şurda 7 aylık üyesin Zorlama bence şansını insanları tanımadanDostum hakanın tahtında gözün var senin maşallahın var![]()
Dost ezel i biliyor musun @JackWilshere10 ? Tanıyor musun kötü imajı varda forumda diğer hakan neyse o da öyle biriabi seçildi mı 5 kişi
Mercimeğin fazla koyusu iyi değil. Neyse iyi forumlar herkeseBuradaki sohbette koyu belli
Nereye dost ?Mercimeğin fazla koyusu iyi değil. Neyse iyi forumlar herkese
Yanlışın var 1 buçuk ay olduBak sabah da yazdın cevap vermedim. Şurda 7 aylık üyesin Zorlama bence şansını insanları tanımadan![]()
5 martta açmıssın hesabı 4 günde 1435 mesaj yapmıssın dostum sana kim söyledi bu forumda maniii dağıtıldığını veya sen hangi banlanan kişisin yeni nickle geri geldin?abi seçildi mı 5 kişi
TanımıyorumDost ezel i biliyor musun @JackWilshere10 ? Tanıyor musun kötü imajı varda forumda diğer hakan neyse o da öyle biri
Ne mutlu ki sana 1.5 ayda 18.000 mesaj atacak kadar boş vaktin olmuş. Darısı başımızaYanlışın var 1 buçuk ay oldu![]()
Evetabi seçildi mı 5 kişi