- 7,750
- 3,887
- 113
19
Ya goruyon demi kral az bi katki yapsa geldi kpon yok boylr bisey yaSonunda mola almayı akıl edebildi
Hiç belli olmaz 17 lazım 3 dakka 17 saniye var. 2 karşılıklı hızlı üçlüğe çözülür işMiami yakti bizi abi 8 nedir ya
Çok değil 8 yerine 14 falan olsa güle oynaya gelmişti ama hâlâ umut varYa goruyon demi kral az bi katki yapsa geldi kpon yok boylr bisey ya
Isde eli sicak olsa miaminin her hucum bosHiç belli olmaz 17 lazım 3 dakka 17 saniye var. 2 karşılıklı hızlı üçlüğe çözülür iş
32.5 clev. Oynayacaktim neyse olan olduÇok değil 8 yerine 14 falan olsa güle oynaya gelmişti ama hâlâ umut var
Suremiz var dost imkansiz degilIsde eli sicak olsa miaminin her hucum bos
Herro normalde iyi üçlük atar da işte ilk per böyle kitleniolar insan deli oluyorIsde eli sicak olsa miaminin her hucum bos
Hemen umutsuz olma süre var daha yeter ki hızlı hücum etsinler32.5 clev. Oynayacaktim neyse olan oldu
Cavs 108 sayi atar 5k param vardı hocam basacaktim gidip slot ve rulette sıfırladım parayi ağlıyorum şuan hüngür hüngürÇok değil 8 yerine 14 falan olsa güle oynaya gelmişti ama hâlâ umut var
Dost keşke bassaydin cavsın şov yapacağı belliydiCavs 108 sayi atar 5k param vardı hocam basacaktim gidip slot ve rulette sıfırladım parayi ağlıyorum şuan hüngür hüngür