- 71,913
- 38,024
- 113
Kopardın beni sabah sabah ulan Harbi sesli gülüyorum evin içinde ya aasassaasssssAh ulan ah seninle beraber çalışacaktık bir elimiz patlicanımızda diğer elimizlede portakal sıkardık![]()
Kopardın beni sabah sabah ulan Harbi sesli gülüyorum evin içinde ya aasassaasssssAh ulan ah seninle beraber çalışacaktık bir elimiz patlicanımızda diğer elimizlede portakal sıkardık![]()
Ben erken yattım gece la muro kafam çekmedi ki hiçSen nasıl kaçırdın akşam bunu Hadi ben yatı kaldım
Aynı ben de işte erken yattım şansa bakBen erken yattım gece la muro kafam çekmedi ki hiç
La sende adam yapmış hala gelmemiş para baksanaAynı ben de işte erken yattım şansa bak
Bende kaçırdım be 8 tane alırdık en azBen erken yattım gece la muro kafam çekmedi ki hiç
Ben sana bugün dm atacağım ya akşam olur büyük ihtimal alacaklar gelsin de hele 😅Bende kaçırdım be 8 tane alırdık en az![]()
La senin canın sağolsun ne zaman olursa o zaman çalarsınBen sana bugün dm atacağım ya akşam olur büyük ihtimal alacaklar gelsin de hele 😅
Hahahahah söyleyecek çok şeyim var hep susuyorum 🤣La senin canın sağolsun ne zaman olursa o zaman çalarsın![]()
Seversin sen beleş paraBende kaçırdım be 8 tane alırdık en az![]()
Susma sustukça sıra sana gelecekHahahahah söyleyecek çok şeyim var hep susuyorum 🤣
Bosver dost aramızda kalsınSusma sustukça sıra sana gelecek![]()
Breymın ben ideoloji mağduruyumSeversin sen beleş para![]()